Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: Το παρασκήνιο της φωτογράφισης για το Paris Match!

Στο παρασκήνιο της πολυσυζητημένης φωτογράφισης για το περιδικό Paris Match, του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάη Στράτου αναφέρεται σήμερα με δημοσίευμά του το περιοδικό ΟΚ!

Η φωτογράφιση έγινε στον πρώτο όροφο του κτιρίου που ανήκει στην οικογένεια της εικαστικού Δανάης Στράτου το μεσημέρι της 8ης Μαρτίου του 2015 και μετά τη δήλωση του υπουργού στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου ότι μετάνιωσε και αυτός και η σύζυγός του, ακολούθησε η αναλυτική απάντηση των υπεύθυνων του περιοδικού.

“Θα ήθελα να μην είχε γίνει αυτή η φωτογράφιση. Το μετάνιωσα και εγώ και η Δανάη. Η αισθητική αυτών των φωτογραφιών δεν μου αρέσει” είχε πει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Σπύρο Χαριτάτο μετά το σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες.

Το περιδικό με τη σειρά του απάντησε: ” Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, μας κάλεσε στο σπίτι του και μας εξήγησε τη στρατηγική και τις ιδέες του στην προσπάθεια να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η απόπειρα υπονόμευσης του οικονομικού και πολιτικού μέρους μέρους αυτής της ιστορίας,χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες για κριτική, μεταφράζεται στις προθέσεις των μεμονωμένων αρθρογράφων. Αυτό είναι κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδίδεται στο Paris Match” επισημάνθηκε στο τέλος της απαντητικής επιστολής του περιοδικού!


Read More

And More