Ο μπαμπάς που “νίκησε” τον παιδικό καρκίνο!

Ο Γιάννης Λιάρος μαζί με τη σύζυγό του, Μένια Κουκουγιάννη, λίγους μήνες αφότου η κόρη τους Νεφέλη νόσησε από λευχαιμία, δημιούργησαν το karkinaki.gr. Το πρώτο site στην Ελλάδα για τον παιδικό καρκίνο. Στη δημιουργία του συνέβαλαν και άλλοι γονείς παιδιών με την ίδια ασθένεια και έχει ως σκοπό την ενημέρωση που λείπει από τη χώρα μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Γιατί ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί αρκεί να τον πολεμήσουμε σωστά! Ο Γιάννης Λιάρος είναι η απόδειξη σε αυτό. Το Karkinaki μέχρι σήμερα έχει μεγάλη ανταπόκριση και ο ίδιος μίλησε για αυτήν αλλά και για τον ρόλο του πατέρα, στο Dadsrules. “Ήλπιζα σε αυτήν, αλλά ομολογώ ότι δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και σε τέτοια έκταση. Και είναι διπλή: αφενός από γονείς και ανθρώπους που ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα μέσα στην οικογένεια τους εντούτοις ενδιαφέρονται, κινητοποιούνται και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν όπως μπορούν, και αφετέρου από φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας”, είπε.

Και συνέχισε: “Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα μετατρέψαμε το karkinaki σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, της οποίας μέλος ή φίλος μπορεί να γίνει όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στους στόχους μας”

Read More

And More