Γιάννης Μώραλης: Στο θέατρο με την σύζυγό του Βάλια!

Στο Pantheon επέστρεψε με το “Σιρανό ντε Μπερζερακ” και την Τάνια Τρύπη στο ρόλο της Ρωξάνης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και από την πρεμιέρα του δεν έλειπαν επώνυμοι της ελληνικής.

/

Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Χωρίς τα παιδιά του (τον γιο του Πέτρο και την μικρή Γιολάντα) αλλά με την σύζυγό του Βάλια Κυριαζή, απόλαυσε τη θεατρική επιτυχία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

/

Λίγα λόγια για το έργο
Παρίσι 1897. Ο Εντμόν Ροστάν εμπνέεται από τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ, Γάλλο θεατρικό συγγραφέα που ξεχώριζε για το περίκομψο, εύθυμο ύφος και τις παράξενες αφηγήσεις του περί φανταστικών ταξιδιών, και γράφει μια έξοχη ηρωική κωμωδία. Ο Σιρανό και η Ρωξάνη, η Ρωξάνη και ο Κριστιάν, ο Ντε Γκις και ο πόλεμος… Μια ιστορία για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής.
Ο Γιάννης Κακλέας καταπιάστηκε με αυτό το κείμενο που μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά και την ασχήμια, την καλοσύνη και την κακία, για την αυτοθυσία, αλλά κυρίως για την αληθινή αγάπη παρουσιάζοντας πρώτη φορά πέρυσι κατά την περίοδο 2013-2014 το “Σιρανό ντε Μπερζεράκ” δουλεύοντας πάνω στην έξοχη μετάφραση της Λουΐζας Μητσάκου.

/

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την σύζυγό του
/

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Τάνια Τρύπη, Εύα Νάθενα
/

Εύα Νάθενα
/

Τάνια Τρύπη
/

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
/

Read More

And More