Η εξομολόγηση του Γιάννη Πλούταρχου: “Αν με αγαπά ο Θεός, ας μου δώσει ήρεμο θάνατο!”

Ειλικρινής, αληθινός και πράος. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πραγματικά αυτό που λέμε το “καλό παιδί” και αποκαλύπτει πως όπως φέρεται στην σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά του, το ίδιο κάνει και με όλο τον κόσμο.
“Έτσι ήμουν και έτσι θα είμαι. Είναι στάση ζωής και είναι μία και μοναδική. Γι’ αυτό και μπορεί να είμαι ανιαρός καμιά φορά, γιατί δεν έχω καινούργια πράγματα να πω. Έτσι όπως συμπεριφέρομαι στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είμαι και με τους υπόλοιπους ανθρώπους”, αποκάλυψε στο Secret στα Παραπολιτικά και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Μιλώντας για τους φόβους του ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε: “Δεν φοβάμαι το θάνατο μετά από κάτι που μου είχε συμβεί. Ήμουν μόλις οκτώ ετών, όταν πήγα να εξομολογηθώ. Φοβόμουν τα πάντα τότε, τον θάνατο, το σκοτάδι… όλα! Από τότε δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υποφέρουν, να μην πονέσουν οι δικοί μου. Αυτό λέω και για εμένα… Αν με αγαπά ο θεός, ας μου δώσει ήρεμο θάνατο!”.

Για την κρίση, αποκάλυψε πως επένδυσε τα χρήματά του σε γη και στο σπίτι του και “έχασε πολλά”. Ενώ, εξομολογείται πως στην αρχή της καριέρας του, η εταιρεία του δεν ήθελε να μαθευτεί ο γάμος του! “Στην αρχή η εταιρεία μου ήθελε να κρύψω το γάμο μου… Ήθελαν να μου κάνουν και ένα σκάνδαλο για να ακουστώ”, είπε και συμπλήρωσε πως αρνήθηκε θέλοντας να κάνει μια αρχή στο χώρο, όπως εκείνος ονειρεύτηκε.

Read More

And More