Σ. Δραγούνη: Το κορίτσι του πρώην της Ε. Μελέτη. Ποια η σχέση της με την Μ.Μπακοδήμου!

Ύστερα από τρία χρόνια ενός μεγάλου έρωτα η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Το τέλος αυτό ήταν διακριτικό, όπως και η σχέση τους και η Ελεονώρα ύστερα από κάποιες μέρες, αποφάσισε να τον δημοσιοποιήσει μέσα από το προσωπικό της blog.

Κατά καιρούς γράφτηκαν διάφορα για τους ”νέους έρωτές” της, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε η ίδια ότι υπάρχει κάποιος τώρα στη ζωή της, με μοναδική εξαίρεση κάποιες ”σποντίτσες” που πέταξε σε πρόσφατη συμμετοχή της στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη, στον ΑΝΤ1 Radio.

Όπως φαίνεται όμως ο Γιάννης έχει πλέον νέο έρωτα, που ακούει στο όνομα, Σήλια Δραγούνη. Πρόκειται για τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας ”Celia D”, που πρόσφατα χώρισε από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο- με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις – και με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδάκι.

H Σήλια με τον πρώην της Δημήτρη Αργυρόπουλο, στα γενέθλιά της τον Μάρτιο

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια του Star μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία να διακωμωδήσει στην εκπομπή της Φώτης και Μαρία Live, για ό,τι συνδέει την ίδια με την Ελεονώρα και τη Σήλια! Mάλιστα αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο παιδί της Σήλιας που είναι αδέρφια αφού έχουν τον ίδιο πατέρα και πήγε να πει και για την (ανύπαρκτη) συγγένεια που θα είχε το παιδί του Ολιζιέρσκυ και της Σήλιας με τα δικά της παιδιά, αλλά ο Φώτης της θύμισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει και φυσικά γέλασαν με την ψυχή τους!

Σύμφωνα με το ”Πρώτο Θέμα”, λίγους μόλις μήνες μετά το τέλος της σχέσης του με την γνωστή παρουσιάστρια, ο Γιάννης δείχνει να έχει μάτια μόνο για την νέα του σύντροφο. Το ζευγάρι να προσπαθεί να κρατά όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους, για να μην γίνει στόχος σχολίων, γι’ αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Πριν από λίγο καιρό, οι δυο τους ταξίδεψαν ως τη Σέριφο όπου έζησαν ένα ρομαντικό διήμερο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κανονίζουν εξορμήσεις σε κοντινά νησιά. ”Τόσο ο Γιάννης όσο και η Σήλια έδειχναν καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού να είναι πολλοί ερωτευμένοι, αν και αρχικά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που τους είδα μαζί. Αν και κάποια στιγμή μέσα στο πλοίο συνάντησαν κάποιους φίλους τους, δεν έδειξαν καμία διάθεση ώστε να κρυφτούν. Το αντίθετο θα έλεγα”, δήλωσε στο ”Πρώτο Θέμα” ένας από τους επιβάτες που ταξίδευε με το ζευγάρι.


Η δεύτερη κοινή τους εμφάνιση γίνεται λίγες μέρες μετά, στο εμπορικό κέντρο ”The Mall”, όπου παρακολούθησαν την ταινία ”Hanna”. Άνθρωπος που ήταν πρών δήλωσε: ”Τους συνάντησα στο χώρο των pop corn με την σχεδιάστρια να δείχνει σχεδόν μαγεμένη με τον νέο της σύντροφο. Έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι”.

H Σήλια είναι πολύ γνωστή στον χώρο της μόδας ως Celiad. Είναι γεννημένη το 1979 και σπούδασε σχέδιο στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Φυσικά έχει και την προσωπική της ιστοσελίδα με πολλά σχέδια ρούχων αλλά και νυφικών!

Τέλος, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του Γιάννη, αναφέρουν: ”Μετά την Μυρτώ Κοντοβά, ήρθε η σειρά της Ελεονώρας Μελέτη και τώρα της Celia D. Αν μη τι άλλο ο Γιάννης έχει γούστο όσον αφορά στις γυναίκες…”

Read More

And More