Γ. Στάνκογλου: ”Τα λεφτά με βάζουν κάτω και με πατάνε!”

Ο Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα, τη σύζυγο και την κορούλα του, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο εκτονώνει την αδρεναλίνη του.

Δεν είναι άνθρωπος που κυνηγάει την επιτυχία
”Όχι, δεν την κυνηγάω. Εγώ κοιτάω να κάνω σωστά τη δουλειά μου, όλα τα άλλα απλώς δεν με αφορούν. Δεν θεωρώ επιτυχία το να με ξέρει ο κόσμος. Θα χαρώ όμως, αν μετά το τέλος μίας παράστασης, έρθουν άτομα από το κοινό και μου πουν καλά λόγια. Το μόνο ”κακό” με την επιτυχία είναι ότι, πολλές φορές, σε κάνει να επαναπαυτείς. Ευτυχώς, αυτό δεν το έχω πάθει ακόμη. Από όταν ήμουν ακόμη μαθητής, στη σχολή, ήθελα να παίρνω γνώσεις από τον οποιονδήποτε και, ακόμη και σήμερα, έτσι λειτουργώ στη δουλειά μου.”

Η σχέση του με τα χρήματα
”Τα λεφτά με βάζουν κάτω και με πατάνε. (γέλια) Από πολύ μικρός την ”παθαίνω” με τα οικονομικά, όμως δεν βάζω μυαλό και συνεχίζω. Είμαι λίγο σπάταλος, δεν προγραμματίζω και ξοδεύω όταν μου έρθει για ό,τι μου έρθει. Για παράδειγμα, πολλές φορές έχω ξεμείνει από λεφτά και η τσέπη μου ήταν άδεια. Και όχι μόνο εδώ στην Αθήνα, αλλά και μακριά…”

Ο τρόπος με τον οποίο εκτονώνει την αδρεναλίνη του
”Σήμερα μου αρέσει να εκτονώνομαι χορεύοντας ατελείωτες ώρες, να πάρω τη μηχανή μου, να πάω για μπάνιο στη θάλασσα και όταν μπορώ να πάω για scuba diving. Ο βυθός και η γαλήνη του με χαλαρώνουν απίστευτα. Επίσης, διαβάζω πολύ και ηρεμώ έτσι. Ως πιτσιρικάς όμως, έκανα τρελά πράγματα.”

Η σύζυγός του, Αλίκη, ο γάμος τους και ο ερχομός της μικρής του, Φοίβης

”O γάμος μας δεν ήταν καθόλου τυπικός. Τον κάναμε με τρεις κουμπάρους στην Ύδρα, στα βράχια της Υδρονέτας. Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Στις 7 το απόγευμα παντρεύτηκα και στις 2 τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά της γυναίκας μου και γεννήθηκε η μικρή. Το πρώτο που ένιωσα μόλις έσπασαν τα νερά της Αλίκης ήταν να χάνω 5 χρόνια ζωής από το φόβο μου. Και όταν είδα για πρώτη φορά τη μικρή, ήταν σαν να πήρα 10 χρόνια από τη χαρά μου…

Με την Αλίκη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Ευτυχισμένη και πετυχημένη μια σχέση την κάνει ο έρωτας! Όταν είναι δυνατός, μετά φεύγει και ξανάρχεται. Το βασικό αυτό είναι: να έρχεται και πάλι… Και έρχεται με έναν τρόπο πιο ουσιαστικό. Δεν ξέρω, δηλαδή, τι είναι αγάπη. Σε μία σχέση όμως, και ειδικά στις μέρες μας, ο έρωτας είναι απαραίτητος!”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More