Γ. Τσιμιτσέλης: Ο γάμος είναι για τους συγγενείς, τους φίλους, και τις φορολογικές δηλώσεις!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική κωμωδία ”Να ζει κανείς ή να μη ζει”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.

”Έχω εντυπωσιαστεί πολύ θετικά από εκείνη. Είναι ένα τόσο πολύ πειθαρχημένο άτομο, που σου εμπνέει σιγουριά. Έρχεται πρώτη και φεύγει τελευταία από τις πρόβες, είναι πάντα υπέρ των ηθοποιών, είναι μια κυρία του θεάτρου, που καταλαβαίνω πια γιατί τόσα χρόνια είναι πάντα μια τόσο σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της τέχνης.”

Οι σημερινοί μισθοί στο ελληνικό θέατρο
”Ο βασικός μισθός είναι 900 ευρώ το μήνα καθαρά. Αν πάρεις γύρω στις 2.000 ευρώ θεωρείται ένας πολύ καλός μισθός, αλλά δίνεται πλέον σπάνια.”

Πρόσφατα άνοιξε καφετέρια
”Η ανασφάλεια της δουλειάς με έκανε να την ανοίξω. Ήθελα να κάνω κι ένα επαγγελματικό βήμα διαφορετικό από τον κλάδο που ακολουθώ. Ευτυχώς, για τη σημερινή εποχή, καλά πάει.”

Συνεργάζεται με τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου – Κάποιοι το θεωρούν αρπαχτή…
”Δεν είναι καθόλου αρπαχτή. Ούτως ή άλλως δεν είναι η πρώτη φορά που πάω στην Κύπρο και από τη στιγμή που με φωνάζουν συνεχώς τα ίδια άτομα για να συνεργαστούμε σε διάφορες δουλειές, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει επικοινωνία και επαγγελματισμός και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ ένα από τα πράγματα για τα οποία νιώθω υπερήφανος σήμερα είναι ότι ποτέ δεν έχω κάνει μόνο μία συνεργασία με έναν άνθρωπο, γιατί πάντα, έπειτα από κάποια δουλειά, θα μου προτείνουν και μια δεύτερη και μια τρίτη. Αυτό για μένα σημαίνει πολύ περισσότερα από το να πάω απλώς για να δουλέψω κάπου.”

Πάθη – αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγος…
”Ναρκωτικά δεν δοκίμασα ποτέ, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία -ίσως γιατί δεν μου άρεσε η εξάρτηση από κάτι. Σε ό,τι αφορά τον τζόγο, μπορεί και να παίξω κανένα στοιχηματάκι, κανένα Προ – πο και σε ό,τι αφορά το ποτό, δεν έχω εξαρτηθεί ποτέ από αυτό, αλλά υπήρξαν διαστήματα της ζωής μου 2μηνα ή 3μηνα το πολύ- που έπινα λίγο. Τώρα ας πούμε αν πιω ακόμη κι ένα ποτήρι ποτό, ζαλίζομαι.”

Γάμος
”Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Αν υπάρχει όμως, σχέση ή συμβίωση δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τον γάμο. Ο γάμος είναι για τους συγγενείς, για τους φίλους, για φορολογικές δηλώσεις. Δεν νομίζω ότι ο γάμος προσφέρει κάτι παραπάνω σε ένα ζευγάρι.”

Η Βάσω Λασκαράκη τον κάνει να βλέπει πιο αισιόδοξα τα πράγματα
”Η Βάσω είναι έτσι κι αλλιώς ένα πολύ ευχάριστο άτομο και αυτό είναι καλό για μένα. Γιατί συνεχίζει την αισιοδοξία μου που, ούτως ή άλλως έχω”.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More