Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.11.2011 | 18:27

Γ. Αϊβάζης στο ''Μίλα'': Μια ερωτική ταινία μπορεί να είναι και βοήθημα στην σχέση!

Γ. Αϊβάζης στο ''Μίλα'': Μια ερωτική ταινία μπορεί να είναι και βοήθημα στην σχέση!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιάννης Αϊβάζης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ''Μίλα'' και μίλησε στην Τατιάνα, την Sunny και την Σοφία για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου, το σεξ, την κορούλα τους και άλλα πολλά. Σχετικά με το θέμα που συζητούσε η γυναικοπαρέα λίγο πριν ο Γιάννης εισέλθει στο πλατώ, και σχετιζόταν με την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να παρακολουθούν με τον σύντροφό τους ερωτικές ταινίες, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

''Είναι μέρος της ζωής νομίζω. Δεν χρειάζεται να κοκκινίζουμε για πράγματα που αφορούν τον τρόπο που ζούμε. Το σίγουρο νομίζω ότι είναι, το ότι, μια ερωτική ταινία μπορεί να είναι και βοήθημα στην σχέση. Σίγουρα οι γυναίκες έχετε λίγο παραπάνω τον συντηρητισμό και θέλετε να κρατάτε τα κεκτημένα.

Ακόμα κι ένα βλέμμα σε μια άλλη γυναίκα, ακόμα και στην τηλεόραση να είναι αυτή θα σας ενοχλήσει... Θεωρώ ότι μία σχέση χτίζεται πάνω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο γεγονός ότι, εφόσον έχεις επιλέξει να είσαι με έναν άνθρωπο τίποτα δεν μπορεί στο στερήσει αυτό. ''.

Με την Μαρία Κορινθίου είναι μαζί 4 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κορούλα την Ισμήνη. Πώς επηρεάζει ο ερχομός ενός παιδιού τις ισορροπίες του ζευγαριού;

''Σίγουρα κάθε τι καινούργιο βάζεις στη ζωή σου, στην αναστατώνει λίγο. Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι κι έχεις μια σοβαρή σχέση, συζείτε... Ακόμα κι εδώ είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες και ξαφνικά αλλάζει όλη η σειρά... Μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία, με βάσει τις προτεραιότητες που δίνεις, που μπορεί να παρεξηγηθούν από το έτερον ήμισυ. Πάντα νομίζω ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Και πολύ περισσότερο όταν σε μια οικογένεια είναι και οι δύο γονείς πολυάσχολοι. Και προσπαθείς να βρεις χρόνο να ανταπεξέλθεις σε όλα και να ζεις στιγμές και με τον άνθρωπό σου... Στη δική μου οικογένεια νομίζω ότι -σαφώς- η μητέρα έχει ένα μεγαλύτερο ρόλο απέναντι στο παιδί, αλλά τουλάχιστον, βοηθάμε και οι δύο.''

Οι δυσκολίες που πέρασε με την Μαρία
''Σαν οικογένεια έχουμε περάσει κάποια στάδια, τα οποία όμως ξεπεράσαμε βάζοντας προτεραιότητες. Αν τα πάρουμε από την αρχή, η Μαρία δεν είχε εύκολη εγκυμοσύνη. Μετά τη γέννα έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη, οπότε εκεί δυσκολευτήκαμε λιγάκι. Κλείστηκε στον εαυτό της. Μετά δώσαμε προτεραιότητα στο παιδί μας, ξεπέρασε η Μαρία το πρόβλημά της και επανήλθαμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Θέληση θέλει, πολλή αγάπη και υπομονή.''

Η επιλόχεια κατάθλιψη για τον άντρα...
''Νομίζω ότι όσοι το έχουν περάσει με τις συζύγους τους, σίγουρα πέρασαν κι αυτό κατάθλιψη. Δεν μένεις αμέτοχος και σε επηρεάζουν τα πράγματα. Σ' επηρεάζει το γεγονός ότι οιστρογόνα -δεν ξέρω πώς λέγονται- ξεσπάνε πάνω σου... Κι εγώ πέρασα ένα είδος κατάθλιψης τη συγκεκριμένη περίοδο, απλά προσπάθησα να είμαι δίπλα και στο παιδί μου και στη γυναίκα μου. Η μεγαλύτερη βοήθεια ήρθε από την μικρή μας... Έφτασα πολλές φορές στα άκρα και είπα ''δεν πάει άλλο''... Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα...''.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10