Πέθανε ξαφνικά στα 30 του ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης

Στα 30 του χρόνια κι εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, από το κέντρο που διατηρούσε στη Γλυφάδα. Το Tlife επικοινώνησε με το νοσοκομείο όπου κι επιβεβαίωσε τον θανάτό του.

Ο Νίκος σύμφωνα με φίλους του έκανε υγιεινή ζωή, δεν κάπνιζε και γυμναζόταν. Χθες μάλιστα πήγε και στο γυμναστήριο. Όλοι μιλάνε για έναν πολύ καλό άνθρωπο και ήταν πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 30χρονου επιχειρηματία, προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ήδη νεκρός και εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του”.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης ήταν ο ιδιοκτήτης του Romeo και ήταν ένας απ’ τους περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας. Όλοι οι φίλοι του μιλούν για το χιούμορ που τον διέκρινε και παρακαλούν να είναι μια φάρσα, αλλά μάταια.

Διάβασε ένα μέρος από μία από τις λίγες συνεντεύξεις που είχε δώσει ο Νίκος Γιγουρτάκης στην espresso:

«Γεννήθηκα το 1981, τελείωσα το γυμνάσιο στην Ελλάδα σε ιδιωτικό κολέγιο και συνέχισα το λύκειο στο Λονδίνο. Ήθελα να σπουδάσω και πήρα δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University»

«Ο λόγος που συνέχισα τις σπουδές μου στο εξωτερικό ήταν ότι ήθελα την ανεξαρτησία μου. Δεν είχα “κολλήματα”, δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τις παρέες μου. Άλλωστε, ήξερα καλά αγγλικά. Απλώς ήθελα να τελειοποιήσω τις σπουδές μου και να αλλάξω το lifestyle μου. Επίσης, γνωρίζω καλά και γαλλικά».

– Ποιες είναι οι αδυναμίες σου;
Οι γυναίκες, τα αυτοκίνητα και τα καλά ρούχα.

Υπήρχε κάτι πολύ δυσάρεστο που σε σημάδεψε;
Ο θάνατος του παππού μου Νίκου. Ήταν το πιο σοκαριστικό γεγονός για μένα και μέχρι σήμερα δεν το έχω ξεπεράσει.

– Το κορμί σου είναι γεμάτο τατουάζ. Τι σημαίνουν για σένα;
Τα τατουάζ για μένα είναι τρόπος ζωής, με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο. Μερικά από αυτά που έχω συμβολίζουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες.

– Ποια είναι τα χόμπι σου;
Πηγαίνω πολύ στο γυμναστήριο και το καλοκαίρι κάνω πολλά θαλάσσια σπορ.

– Θέλεις να κάνεις οικογένεια;
Σίγουρα θέλω να κάνω παιδιά. Το αν θα παντρευτώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό μου.

– Τελικά αλλάζεις τις συντρόφους σου σαν τα πουκάμισα;
Στα πουκάμισα δεν δίνω μεγάλη σημασία, ενώ μια σύντροφος έχει ψυχή. Το πουκάμισο το βάζεις και μετά μπορείς να το πετάξεις. Ίσως ισχύει αυτό, αλλά δεν συμπεριφέρομαι στις συντρόφους μου όπως στα πουκάμισα (γέλια).

– Είσαι παρεξηγημένο παιδί…
Ναι, πάρα πολύ. Μπορεί να είσαι δισεκατομμυριούχος, μπορεί να είσαι και ο πιο φτωχός, να είσαι ο πιο ωραίος ή ο πιο άσχημος. Όλοι έχουν άγχη και προβλήματα. Είμαι παρεξηγημένος γιατί είμαι λίγο πιο αυθόρμητος και ατίθασος σε σχέση με άλλους. Προβάλλω έναν Νίκο που δεν θέλει να μεγαλώσει.

– Ποιο είναι το όνειρό σου;
Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια και να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου όσο καλύτερα γίνεται, να μην τους λείψει τίποτα.


Read More

And More