Oι γονείς του αδικοχαμένου Ν.Γιγουρτάκη παντρεύτηκαν ξανά την ημέρα των γενεθλίων του!

Mε ένα ασυνήθιστο και πολύ συγκινητικό τρόπο οι γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του. Ο θάνατος του παιδιού τους του έφερε πιο κοντά και οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν για δεύτερη φορά ανήμερα των γενεθλίων του γιου τους.
Θέλοντας να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του και να δείξουν για μια ακόμη φορά ότι ο Νίκος θα ζει για πάντα στις καρδιές τους, ο Τάκης και η Χριστίνα Γιγουρτάκη ένωσαν για δεύτερη φορά τις ζωές τους στις 23 Φεβρουαρίου. Ηθελαν, την ημέρα που μέχρι τότε γιόρταζαν τον ερχομό του παιδιού τους να έλθουν και πάλι κοντά.
Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος και στενός φίλος της οικογένειας Διονύσης Χατζηδάκης. Όπως αποκάλυψε στην “Πρωινή Μελέτη” μάλιστα ο κος Χατζηδάκης, η τελετή μπορεί να ήταν σύντομη, αλλά ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη, που κατά διαστήματα ήταν δύσκολο ακόμη και να γίνουν τα πιο βασικά βήματα της διαδικασίας.
“Έκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με την Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θεώρησα πολύ συγκινητικό. Εξάλλου, ένιωθα πράγματα από την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, τον οποίο ήξερα από μικρό παιδί, γιατί με συνδέει βαθιά φιλία με τον πατέρα του Τάκη. Ο γάμος έγινε στο γραφείο μας, στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί έβλεπες και τη χαρά και τη λύπη: Την λύπη που έχασαν το παιδί τους και την χαρά που το ζευγάρι ξανα-ενώθηκε και οι δυο τους είναι και πάλι σύζυγοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παρόντες στο γάμο ήταν λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα φίλοι της οικογένειας και ο μικρότερος γιος τους που είναι και το στήριγμά τους που τους βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους όλο αυτό το διάστημα.

Read More

And More