Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.12.2010 | 11:16

Κι άλλη γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό! Διάσημοι ποζάρουν μόνο με... ένα σχοινί!

Κι άλλη γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό! Διάσημοι ποζάρουν μόνο με... ένα σχοινί!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μήνας κατά του AIDS είναι ο Δεκέμβρης και οι διάσημοι φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του 2011 που κυκλοφορεί η ΚΥΦΑ, “Κίνηση Υποστήριξης Φορέων του AIDS”. Οι Έλληνες καλλιτέχνες ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στον αγώνα στήριξης, ποζάροντας γυμνοί μπροστά στο φακό.
 
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΚΥΦΑ, όπως το χτίσιμο ενός κέντρου ημέρας και φιλοξενίας για τα οροθετικά άτομα.
 
Στους μήνες του ημερολογίου συναντάμε πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν σε μία πρωτότυπη ιδέα του Νίκου Ευταξία. Το βασικό κόνσπεπτ της φωτογράφησης είναι ένα σκοινί.
 
Για το ημερολόγιο του 2011 που κυκλοφορεί το ΚΥΦΑ φωτογραφήθηκαν οι Χρήστος Λούλης, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νάντια Μπουλέ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Μαρτάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλλα Δημητρίου, Γιώργος Μανίκας, Όλγα Φαρμάκη, Έμιλυ Κολιανδρή, Άντζελα Ευρυπίδη, Χριστίνα Δημητρίου, Οδυσσέας Καρούσης
 
Την επιμέλεια του ημερολογίου έκανε ο Στράτος Δημητρίου που επιμελήθηκε και τα μαλλιά στους φωτογραφιζόμενους. Το μακιγιάζ έκανε ο Φρέντι Καλαμπράτσος και τη φωτογράφηση ο Βασίλης Ζαχαριάδης σε στάιλινγκ του Νίκου Ευταξία.
 
Δες φωτογραφίες από το ημερολόγιο:
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10