Ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Mohombi σε ένα video clip φωτιά! Δες το teaser

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας καλλιτέχνης συνεργάζεται στα ίσα με ένα από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή stars του εξωτερικού. Η συνεργασία Τσαλίκη – Mohombi δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, μιας και ο τελευταίος αυτή τη στιγμή διανύει μια από της κορυφαίες στιγμές της καριέρας του αφού το τραγούδι του ”I need your love” βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts σε περισσότερο απο 60 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα & η Κύπρος. Εκτός αυτού από την επόμενη βδομάδα ο Mohombi ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία με τον Pitbull με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν (Suavemente) και μόλις πριν 2 βδομάδες κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι (Βaddest girl in town).

Ο Mohombi και η ομάδα του βρέθηκαν στην Κύπρο για 4 ημέρες όπου φιλοξενήθηκαν απο το Dome hotel στην Αγία Νάπα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εμφάνιση Τσαλίκη – Mohombi στο Dolce club στη Λεμεσό την Τετάρτη 1 Ιουλίου, όπου και παρουσίασαν το καινούργιο τους τραγούδι με τίτλο ”OLE” και αποθεώθηκαν από το κοινό της Κύπρου.
Τις επόμενες δυο μέρες ακολούθησαν τα γυρίσματα Video clip των 2 καλλιτεχνών στην Αγία Νάπα φτάνοντας μέχρι και την Λεμεσό.
Την όλη παραγωγή του τραγουδιού και των γυρισμάτων έχει αναλάβει ο μάνατζερ του Γιώργου Τσαλίκη, Μάριος Χαπέρης και η συνεργάτιδα τους Λουκία Παύλου. H σκηνοθεσία του τραγουδιού ειναι του Louis Gabriel . Στο video clip συμμετέχει η τραγουδίστρια Άννα Ηρακλέους που έχουμε γνωρίσει μέσα απο τη συνεργασία της με Τσαλίκη στο τραγούδι ”Θα με Τρελάνεις” και το πανέμορφο μοντέλο Σουζάνα Πασεινίδου που έδωσε το στίγμα της στο Video Clip. To styling των 2 καλλιτεχνών έχει αναλάβει ο Gregory Morfi.

/
Πάρε μια γεύση από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε


Read More

And More