Γιώργος Λιάγκας: Τα συγκινητικά λόγια για τον Δημητράκη και οι φωτογραφίες που αντάλλαξε με τη Φαίη όσο ήταν στο μαιευτήριο!

Ο Γιώργος Λιάγκας γράφει για το νόημα της ζωής στη Reallife κι αποκαλύπτει όλες τις συγκινητικές στιγμές που έζησε με τον ερχομό του δεύτερου γιου. Μεταξύ άλλων λέει: “Είναι Τρίτη αργά το βράδυ. Δίπλα μου κοιμάται ο Γιάννης. Δεν θέλω να τον αφήσω μόνο στο δωμάτιό του, μήπως του φανεί πιο έντονη η απουσία της μαμάς. Χθες το απόγευμα ήρθε στην οικογένεια το τέταρτο μέλος της. Όταν το είχα ζήσει με εκείνον ηταν πολύ έντονο. Κλάμα, πολύ κλάμα, συγκίνηση, δέος… Το πρωί της Δευτέρας, που πηγαίναμε με τη Φαίη στο μαιευτήριο, τα πράγματα, φαίνονταν αλλιώς. Εκείνη ήταν πιο ψύχραιμη, μιας και το είχε ξαναζήσει, και η αγωνία της περιοριζόταν στο πώς θα πάρει ο Γιάννης την απουσία της…”

Και συνέχισε:
“Ιδιο κλάμα, ίδια συγκίνηση, ίδια χαρά. Και μια απέραντη αγάπη κι ευγνωμοσύνη απέναντι στη γυναίκα μου. Τον άνθρωπό μου χάρισε το σημαντικότερο δώρο. Τη συνέχεια μας. Αλήθεια απορώ με όλους όσους λένε, ότι οι άντρες δεν πρέπει να είναι παρόντες στην εμπειρία, για να μην τραυματιστεί ηερωτική τους διάθεση. Το ξενέρωμα είναι να ακούς κάτι τέτοιο! Όσοι το ‘χετε ζήσει καταλαβαίνετε και όσοι δεν το ‘χετε ζήσει σας προτρέπω να το κάνετε! Το σπουδαιότερο βίωμα της γυναίκας σου γίνεται και η δική σου ανεξίτηλη εμπειρία… Στέλνω φωτογραφία του Γιάννη στη Φαίη για καληνύχτα. Κι εκείνη μου απαντά με τη φωτογραφία του μωρού που θηλάζει. Δεν ξέρω αν υάρχει μεγαλύτερη ευτυχία… Και πού μπορεί να κρύβεται αν δεν είναι εδώ; Στα λεφτά; Στην επιτυχία; Στην κοινωνική αναγνώριση; Πόσο μικρά και μάταια φαντάζουν όλα αυτά μπροστά στα παιδιά σου…

Πριν από λίγες μέρες ευχαρίστησα όλους εσάς, για όλα τα σημαντικά που δώσατε την ευκαιρία να ζήσω επαγγελματικά. Και το εννοώ. Επιτρέψτε μου, όμως, το πραγματικά μεγάλο “ευχαριστώ” να το πω στη γυναίκα μου, και εκ μέρους όλων των ανδρών, σε όλες τις γυναίκες για ό,τι προσφέρετε σε αυτή τη ζωή. Την ίδια ζωή.”

Read More

And More