Η αποκαλυπτική διαφήμιση της Gisele! Δες το video

Σε μια άκρως αποκαλυπτική διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Gisele για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Hope Lingerie. Το σέξυ μοντέλο μένει με τα απολύτως απαραίτητα και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Ο λόγος για το νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, το οποίο προτείνει στις γυναίκες τον πιο ανώδυνο και συνάμα “σωστό” τρόπο για να αποκαλύψουν στον άντρα τους κάποια βλακεία που έχουν κάνει, όπως για παράδειγμα το ότι τράκαραν το αυτοκίνητό του. Ο τρόπος ασφαλώς δεν είνα άλλος, από το να του αποκαλύψουν τα άσχημα νέα, φορώντας τα σέξυ εσώρουχά τους.

Έτσι στο πρώτο πλάνο της διαφήμισης, η Gisele εμφανίζεται φορώντας ένα λευκό φορεματάκι και λέει στον άντρα της ότι του τράκαρε το αυτοκίνητο. Τότε ακούγεται ένα δυνατός ήχος που δείχνει το λάθος τρόπο προσέγγισης του μοντέλου.

Ενώ, λίγο αργότερα η ίδια επιστρέφει φορώντας τα σέξυ κόκκινα εσώρουχά της και υποδεικνύοντας πως αυτή είναι η σωστή μέθοδος για να ανακοινώσει στον άντρα της τα δυσάρεστα νέα… Και ακούγεται μια φωνή που λέει: “Χρησιμοποείστε τη φυσική σας γοητεία…”
Δες το video:

Ενώ, στο επόμενο μάθημα η Gisele δείχνει στις γυναίκες πως να ανακοινώσουν στον άντρα τους, ότι ξεπέρασαν το πιστωτικό του όριο, ή ότι περιμένουν την μαμά τους να μετακομίσει στο σπίτι.

Δες τα απολαυστικά videos:

Read More

And More