Ο Γιώργος Χειμωνέτος, η εγκυμοσύνη και ο χορός του Ησαΐα!

“Η Εύα μου περιμένει μωρό και δεν βλέπω την ώρα να γίνω μπαμπάς”, αποκάλυψε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του στη Real Life ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας του 2004 επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πως σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.
Η αγαπημένη του Ευα Μουρτζακη μπήκε στη ζωή του πριν από ένα περίπου χρόνο, βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του. “Ήθελα χρόνια ένα παιδί και τώρα που ήρθε η ευλογημένη ώρα να μείνει έγκυος η σύντροφος της ζωής μου είμαι αληθινά ευτυχισμένος… Με την Εύα θα ανεβούμε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας”, είπε χαρακτηριστικά.
Το ζευγάρι, μάλιστα, είναι αχώριστο το τελευταίο διάστημα και πριν λίγες μέρες βρέθηκε μαζί με φίλους για να διασκεδάσει στο Mushroom στη Γλυφάδα.

Και μπορεί η κοιλίτσα της Εύας να μην έχει φουσκώσει πολύ ακόμη, οι δυο τους όμως είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν ήδη μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση με τους φίλους τους. Γι’ αυτό και στη βραδινή έξοδό τους δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Read More

And More