Ο πανηγυρισμός του μικρού Jay για το γκολ του Σαμαρά και η προσπάθεια των Ελλήνων να τον στείλουν Mundial!

O φανατικός οπαδός της Σέλτικ, ο μικρός Jay φοράει συνήθως τα πράσινα της ομάδας του, αλλά για χάρη του Γιώργου Σαμαρά έβαλε τα μπλε της Εθνικής και πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Έλληνα επιθετικού, που έστειλε την Γαλανόλευκη στους «16» του Μουντιάλ.

Ο Γιώργος Σαμαράς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε, χαρίζοντας στην Ελλάδα νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και στέλνοντας στα… ουράνια τους Έλληνες φιλάθλους.

Την ίδια ώρα, ο μικρός Τζέι -που πάσχει από σύνδρομο Down και όλοι τον θυμόμαστε όταν είχε μπει στην αγκαλιά του Σαμαρά και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα της Σέλτικ – είχε την δική του αγωνία.

Ο πιτσιρικάς φόρεσε μια μπλε μπλούζα, φώναξε για τον αγαπημένο του Σαμαρά και πανηγύρισε έντονα το τέρμα του Έλληνα επιθετικού.

Συγκινητική είναι η προσπάθεια των Ελλήνων φιλάθλων που δημιούργησαν σελίδα στο Facebook «O JAY PAEI Mundial» απευθύνοντας κατ’ αυτόν τρόπο έκκληση στην ΕΠΟ, να στείλει τον μικρό Σκωτσέζο, με δικά της έξοδα, στη Βραζιλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

Ο πατέρας του μικρού Τζέι παραχώρησε συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο και μίλησε για τη λατρεία του γιου του στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμαρά.

image

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Τζέι όταν είδε το γκολ του Σαμαρά; «Δε σταματούσε να φωνάζει να πανηγυρίζει. “Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι”, έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα».

Μπόρεσε να μείνει ξύπνιος μέχρι το τέλος του ματς;
«Όχι, αυτό ήταν αδύνατον. Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει. Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι “ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί”! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»!

Η πρόβλεψή του για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στους «16» ποια είναι; «Ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα προκριθεί και πως ο αγαπημένος του Σάμι θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Το πιστεύει πάρα πολύ και μας το επαναλαμβάνει συνεχώς. Η αγάπη του για τον Σαμαρά και την Ελλάδα είναι τέτοια που υποστηρίζουμε οικογενειακώς τη χώρα σας και χαιρόμαστε με τη διάκρισή της. Ήταν καλύτερη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και άξιζε την πρόκριση».

Τι θα ήθελε να πει ο Jay στον Σαμαρά;
«Να συνεχίσει να σκοράρει και να τον κάνει περήφανο»!

Read More

And More