Κ. Γκαγκάκη: Εξηγεί για ποιο λόγο αναβλήθηκε το “Dancing”

Και ενώ όλοι περιμέναμε την πρεμιέρα του “Dancing with the stars” πριν λίγες μέρες ο “ANT1” ανακοίνωσε ότι το show θα αναβληθεί για τη φετινή σεζόν.

Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του “ANT1” Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο “Πρωινό ΑNT1” και εξήγησε τους λόγους που κόπηκε το show χορού.

H Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στους λόγους και αποκάλυψε:“Δεν συνέβη τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό που ανακοινώσαμε. Δεν υπάρχει ούτε κρυφή ατζέντα, ούτε αυτά που λέγονται. Είναι ραγδαία η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012, δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο. Έχει κινηθεί σε πτωτικούς ρυθμούς που δεν τους φανταζόταν κανείς. Όποτε θεωρήθηκε εδώ και μέρες ως η καλύτερη λύση να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη μόλις ξεκινήσει η επόμενη σεζόν” .

Όσον αφορά το αγκάθι που υπήρχε με την Ζέτα Μακρυπούλια να μην δέχεται την παρουσίαση του show λόγο μείωσης τους μισθού της ανέφερε: “ Aλίμονο αν μια τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται. Αν δηλαδή μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο της παρουσιάστριας. Το ζήτημα αυτό δεν ήταν “αγκάθι” αν ήταν, θα μπορούσε εύκολα να λυθεί. Το πρόβλημα ήταν συνολικό και αφορά όλο το κότσο της παραγωγής. Αισιοδοξούμε ότι θα πέσει το κόστος ωστέ η εκπομπή να βγει τη νέα σεζόν”, είπε και συνέχισε “αυτό προς θεού δεν αφορά ένα μόνο πρόσωπο, θεωρούμε πως η Ζέτα ήταν και είναι και θεωρούμε πως θα είναι στην οικογένεια του ANT1”.


Read More

And More