Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.03.2011 | 21:30

Ο Γκιόλιας πείστηκε ότι χτυπούσαν αστυνομικοί και κατέβηκε για το αυτοκίνητό του!

Ο Γκιόλιας πείστηκε ότι χτυπούσαν αστυνομικοί και κατέβηκε για το αυτοκίνητό του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την απάντηση σε έναν ανεπίλυτο γρίφο και συγκεκριμένα στο ερώτημα με ποιο τρόπο οι τρομοκράτες της Σέχτας Επαναστατών έπεισαν το Σωκράτη Γκιόλια να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας του το μοιραίο για τη ζωή του πρωινό, πιστεύουν ότι βρήκαν τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα είναι γνωστά, οι δράστες χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και ενημέρωσαν το μετέπειτα θύμα τους ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο του. Ένα Σμαρτ, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από την είσοδο της πολυκατοικίας του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.

Το μυστηριώδη γρίφο, είναι αξιοσημείωτο ότι φρόντισε να το συντηρήσει στην προκήρυξη που απέστειλε στα “Νέα” εννέα ημέρες αργότερα και η Σέχτα, που έγραφε συγκεκριμένα:

“Έτσι προτιμήσαμε να πάμε εμείς σπίτι του παρά να συμβεί οτιδήποτε σε μια συμπλοκή στο δρόμο και να χτυπηθεί κάποιος άσχετος. Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα 'ρθει μόνος του, χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγο του, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί για αρκετούς λόγους”.

Το σχετικό ερώτημα πέρα από το όποιο φιλολογικό του ενδιαφέρον, είχε και πρακτικά ουσιαστικό, δεδομένου ότι οι τρομοκράτες είχαν προκαλέσει ρωγμή στις διαδικασίες φρούρησης και συνοδείας φυλασσόμενων στόχων. Κι εκεί ακριβώς εστίαζε την προσοχή της η αντιτρομοκρατική.

Τα στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας πλέον είναι πεπεισμένα, ότι το άτομο που χτύπησε το κουδούνι όπως και αυτοί που το συνόδευαν τρομοκράτες φορούσαν στολές αστυνομικών κι έτσι, κατάφεραν να κάμψουν την οποιαδήποτε αναστολή ή αμφιβολία που ενδεχομένως θα μπορούσε να διακατέχει τον αγουροξυπνημένο και διόλου ανυποψίαστο από παγίδες δημοσιογράφο.


Γιώργος Καραϊβάζ για το Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10