Γωγώ Μαστροκώστα: “Με τον Τραϊανό ονειρευόμασταν να κάνουμε μεγάλη οικογένεια”

Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλάει στο περιοδικό People για την αναγνωρισιμότητα, τη σχέση της με το σύζυγό της Τραϊνό Δέλλα, την επιθυμία της να κάνει κι άλλα παιδιά, αλλά και τον τρόπο που έχασε κιλά και επέστρεψε στη σέξι σιλουέτα της.

Δεν θα ήθελα να με ξέρει κανένας
“Αν είχα ξανά την επιλογή, δεν θα ήθελα να με ξέρει κανένας. Γιατί να με ξέρει κάποιος; Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτό, αλλά τότε είχα μπει σε ένα χώρο που είχε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και έβγαζα πολλά χρήματα.” αναφέρει και συνεχίζει “Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη και όλο αυτό ήταν μια τονωτική ένεση για μένα, γι’ αυτό και έμενα. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, ίσως ποτέ να μην είχα ασχοληθεί με αυτό το χώρο. Δεν το λέω ψωνίστικα, πως βγαίνω έξω και με κοιτάνε και ενοχλούμαι ή πως με κυνηγάνε οι παπαράτσι –ποτέ δεν με κυνήγησαν όπως άλλους–, αλλά γιατί ο κόσμος να ξέρει ποια είμαι, με ποιον είμαι παντρεμένη και τι κάνω;”

Δεν μετανιώνω για όσα έχω ζήσει
“Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στη ζωή μου που να μη με αφήνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, κάτι που να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, ειδικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους.” δηλώνει η Γωγώ μετά από τόσα χρόνια και συμπληρώνει:“Νομίζω πως όλοι έχουμε πέσει σε ανούσια, παιδικά λάθη, αλλά δεν είναι πράγματα που με έχουν σημαδέψει. Τι θα άλλαζα; Θα ήθελα να έχω γνωρίσει τον άντρα μου νωρίτερα, να είχα κάνει πιο πολλά παιδιά πιο μικρή, αλλά αυτό δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν θέμα τύχης”.

Με τον Τραϊνό θέλαμε μεγάλη οικογένεια
“Ήμουν απόλυτα σίγουρη από πολύ νωρίς πως θέλω να κάνω παιδιά με τον Τραϊανό. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ” σημειώνει στη συνέντευξή της. “Με τον Τραϊανό ονειρευόμασταν να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Είμαι τώρα σε μια φάση που θα δείξει αν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί, αλλά εύχομαι να συμβεί” λέει χαμογελώντας.

Η επιστροφή στον fit εαυτό της
“Είναι η πρώτη φορά φέτος που μου έχει γίνει απαραίτητη η γυμναστική. Αν ξυπνήσω και δεν πάω γυμναστήριο νιώθω τύψεις, δεν νιώθω καλά” εξηγεί, συμπληρώνοντας πως μετά την Γυμναστική Ακαδημία δεν είχε ασχοληθεί ουσιαστικά με τη γυμναστική. “Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα τη γυμναστική με το ζόρι, αλλά φέτος μου βγήκε με τρομερή διάθεση και θέληση, το απολαμβάνω” αναφέρει.

Ποιο είναι το πρόγραμμά της; “Θα κάνω δύο φορές την εβδομάδα trx, δύο φορές την εβδομάδα spinning, άλλες δύο φορές pilates, μπορεί να κάνω και ένα γρήγορο περπάτημα, 8 χιλιόμετρα συνήθως”! Όπως μάλιστα αναφέρει η γυμναστική της είναι πια καθημερινή ρουτίνα. “Για να δεις γρήγορα διαφορά, η άσκηση πρέπει να είναι καθημερινά στο πρόγραμμά σου έστω και λίγο”.

Και με τη διατροφή; Τι κάνει; “Δυστυχώς, η διατροφή είναι το 70% για ένα ωραίο σώμα και δεν υπάρχει πιο κοιλιόδουλο άτομο από εμένα! Πάντα έτρωγα πάρα πολύ, αλλά είχα καλό μεταβολισμό. Μετά που έπαθα τα διάφορα, ο οργανισμός μου απορρυθμίστηκε και πλέον πρέπει να προσπαθώ πολύ. Όμως, είμαι λιχούδα” λέει με περισσή ειλικρίνεια. “Θέλω να χάσω δύο κιλά και δεν το παίρνω απόφαση για 2-3 βδομάδες να μη φάω γλυκό, να κόψω τους υδατάνθρακες. Δεν είχα μπει σε πρόγραμμα ποτέ στη ζωή μου και δυσκολεύομαι” συμπληρώνει.

Δεν είναι ωραίο να μιλάς για έναν άνθρωπο όταν δεν τον ξέρεις…
Τέλος, η Γωγώ αναφέρεται σε διάφορες φήμες που λέγονταν πίσω από την πλάτη της όλα αυτά τα χρόνια. “Άνθρωποι που δεν με ήξεραν έλεγαν τα χειρότερα και αυτό έγινε για μένα ηθικό δίδαγμα: “Ποτέ δεν θα λες κάτι για κάποιον, αν δεν το έχεις δει με τα μάτια σου” και συμπληρώνει. “Δεν ενόχλησα ποτέ, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, ούτε πάτησα επί πτωμάτων για να κάνω καριέρα. Ποτέ δεν προκαλούσα με τη συμπεριφορά μου, η εμφάνισή μου ίσως προκαλούσε. Αυτό που κατάλαβα, όμως, είναι πως εμένα όποιος δεν με ξέρει με μισεί και όποιος με γνωρίζει με λατρεύει”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More