Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη εναντίον της Ν. Γκολεμά

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια απαντά σε κάποια κριτική και δη, της κυριάς Γκολεμά. Αυτή τη φορά όμως η απάντησή της ήταν εκρηκτική

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μεγάλη fan του twitter και ανεβάζει συχνά πυκνά μέσα στην ημέρα updates για το πρόγραμμά της, τα σχέδια της, σχόλια και αστειάκια. Έτσι είχε απαντήσει και πριν από μερικές ημέρες στην κριτική της Ντέπυς Γκολεμά. Σήμερα όμως η απάντησή της ήταν οργισμένη.

Συγκεκριμένα γράφει στο twitter: “Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ουτε καν τις άρχισα! Γιατι για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρία Γκολεμά!!!!” Όταν οι φίλοι της στο twitter ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει, εκτός του πρόσφατου περιστατικού, εκείνη απαντά πως θα δώσει κανονικά περισσότερες λεπτομέρεις μέσα από το portal της. Μάλιστα όπως λέει δεν πρόκειται να απαντήσει από την εκπομπή της τη Δευτέρα το πρωί, για να μην της χρεώσουν πως κανει κατάχρηση της θέσης της στην τηλεόραση.

Με λίγα λεπτά διαφορά η Ελεονώρα ποσταρε επίσης το παρακάτω: “Αν κ ο κόσμος, αυτός που τελικά κρίνει πιο σωστά κ αντικειμενικά απ’ όλους, εχει ηδη αποφασισει τι ειναι η κυρια Γκολεμα, – και καλο ειναι να κανει μια βολτα στο twiiter μου κ στο fb μου η εν λογο, για να δει τι λένε γι αυτήν- την απαντηση μου κ την … Κριτικη μου, θα την κανω μεσα απο το πορταλ μου. για να μην χρησιμοποιω το βημα της τηλεορασης, που λενε μερικοι.γιατι καποιοι επιτελους πρεπει να ξεκαβαλησουν”

Η απάντηση αυτή προέκυψε από τα σχόλια της γνωστής τηλεκριτικού στην στήλη της “Μέχρι κεραίας” στην RealNews όπου ανέφερε το εξής, θέλοντας να απαντήσει στις δηλώσεις τις παρουσιάστριας για προηγούμενη κριτική της, είπε αυτή τη φορά: “Τώρα να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με το Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις…”

Η συνέχεια μυρίζει μπαρούτι…stay tuned!

Read More

And More