Ν. Γουμενίδης: Θύμα διαρρηκτών την περίοδο των διακοπών

Ο Νάσος Γουμενίδης τον τελευταίο καιρό μοιράζεται μέσα από το blog του πολλές προσωπικές του στιγμές. Δύσκολες, ευχάριστες, συνηθισμένες, όλες τις μοιράζεται με τους αγαπημένους του φίλους που τον διαβάζουν. Το ίδιο έκανε και τώρα θέλοντας να εκφράσει την πικρία του για την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της πεθεράς του ενώ έλειπε σε διακοπές.

Διάβασε πως περιγραφει το περιστατικό ο ίδιος μέσα από το blog του: “Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο… …Αφού περάσαμε δέκα υπέροχες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Αλεξανδρούπολη με την γυναίκα και την κόρη μου επιστρέφουμε στην Αθήνα. Ο σχεδιασμός των διακοπών μέχρι εκείνη την ώρα δεν έχει ανατραπεί. Και το γράφω καθώς με το που επιστρέψαμε στην Αθήνα αφήσαμε το παιδί την μητέρα της Κλάρας για να φύγουμε για λίγες μέρες μόνοι μας. Όλα αυτά την Κυριακή 31 Ιουλίου. Μια εβδομάδα μετά το κακό είχε συμβεί. Τροκτικά μπήκαν στο σπίτι της πεθεράς μου στον Λυκαβητό και αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι απέσπασαν κοσμήματα αντίκες ανυπολόγιστης αξίας, ρούχα και χρήματα.

Η Τζένη σοκαρισμένη απο την εικόνα έσπευσε στην Αστυνομία, η σήμανση πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτε. Ωστόσο…για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε το ρητό Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Και ξέρετε γιατί; Διότι είχαμε αποφασίσει τις ημέρες που λείπαμε να μείνει η Τζένη με τη μικρή στο σπίτι μας. Όσο σκέφτομαι πώς η ληστεία θα μπορούσε να γίνει με την πεθερά μου και την κόρη μου μέσα στο σπίτι της τρελαίνομαι…Για να δείτε ότι συμβαίνει σε όλους…”

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος κάνει έκκληση στους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι, αν διαβάζουν το κείμενό του, να επιστρέψουν τουλάχιστον τα έγγραφά της στην πόρτα του σπιτιού της.

Δες φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος με τα εμφανή σημάδια της διάρρηξης:

Read More

And More