Η K. Middleton και ο Πρίγκιπας William… σε γραμματόσημα!

Αναζητάς έναν έξυπνο και ωραίο τρόπο για να στείλεις σε κάποιον το δικό σου γράμμα αγάπης; Η εταιρεία Royal Mail, λόγω του προσεχούς γάμου του William και της Kate, δημιούργησε μια νέα σειρά γραμματοσήμων τιμώντας έτσι, το ζευγάρι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πρόσωπα του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton θα αποτυπώνονται και σε γραμματόσημα.

Αυτά θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις 21 Απριλίου και όπως βλέπεις θα είναι αποτυπωμένες δύο φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες έχουν τραβηχτεί από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Mario Testino. Το ένα γραμματόσημο χαρακτηρίζεται από πιο επίσημο ύφος και τραβήχτηκε σε βασιλικό Συμβούλιο, ενώ το δεύτερο είναι ανεπίσημου ύφους, περισσότερο χαλαρό και τραβήχτηκε στο δωμάτιο Cornwall Room του Παλατιού.

Για τον Πρίγκιπα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πρόσωπό του απεικονίζεται σε γραμματόσημα, αφού το έχει ξανακάνει και στον παρελθόν, ενώ η Kate πρόσφατα ”πήρε” τη θέση της Barbie, αφού γνωστή εταιρεία σχεδίασε συλλεκτικές κούκλες ίδιες μ’ εκείνη.

Read More

And More