Η πιο διάσημη γιαγιά του διαδικτύου! Η Grandma Betty έχει καρκίνο αλλά εμπνέει χιλιάδες κόσμο για χαρούμενη ζωή

Έχει πάνω από 625.500 followers στο Instagram κι ανεβαίνει! H Grandma Betty δίνει την τελευταία της μάχη με τον καρκίνο και αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες της να τις προβάλλει και στο Instagram με τη βοήθεια του εγγονού της, Zach Belden, ο οποίος της έφτιαξε τον λογαριασμό.

Με τον εγγονό της

Στον λογαριασμό της ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεο και είναι κάτι σαν ένα μικρό ντοκιμαντέρ με όλες τις στιγμές της, όμορφες και δυσάρεστες στιγμές, όπως είναι οι τελευταίες ημέρες της.

Πίνοντας το αγαπημένο της αναψυκτικό

“Η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό με φίλους που γνωρίζουν την Granda Betty. Τελικά, φτάσαμε στο σημείο να την ακολουθούν όλοι”, δήλωσε παλιότερα ο Zach και στη συνέχεια έφτιαξαν κι ένα site που μαζεύουν πλέον χρήματα για να έχει η ίδια καλύτερες μέρες.

Η γιαγιά Betty είναι αξιολάτρευτη! Έχει πολλούς θαυμαστές και δίνει κουράγιο αλλά και μαθήματα ζωής αφού έχει περάσει τα 80 χρόνια! Στέλνει μηνύματα αγάπης, χορεύει, τραγουδάει, πάει κομμωτήριο…

Kαι οι celebrities στηρίζουν Granma Betty

4182dd86aec611e3a14a126ca6d56785_8
“Αυτό είναι κάτι που θα το έχουμε για πάντα και που για πάντα θα το θυμόμαστε και θα το έχουμε στην καρδιά μας. Και θα έχουμε για πάντα το Instagram, ό,τι και να γίνει. Είμαι τυχερός που μπόρεσα να μοιραστώ την ιστορία της γιατί θέλω να τη θυμάμαι για πάντα”, ήταν κάποια από τα τρυφερά λόγια του εγγονού της.

Αν θέλεις ακολούθησέ την κι εσύ στο Instagram στον λογαριασμό @grandmabetty33

Κάνε κλικ για να γνωρίσεις καλύτερα την Grandma Betty κι αν θες να στηρίξεις την καμπάνια με την οποία ήδη έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό !

Read More

And More