Hugh Grant: Τρίτο εξώγαμο παιδί, μετά την κρυφή σχέση με Σουηδή παραγωγό!

Για τρίτη φορά μπαμπάς έγινε σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun ο Hugh Grant! Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται πως έχει πάρει φόρα και μέσα σε 3 χρόνια απέκτησε και τρία παιδιά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το τρίτο μωράκι του είναι αγοράκι και γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2012. Μητέρα του είναι η Σουηδή τηλεοπτική παραγωγός Anna Elisabet Eberstein, με την οποία ο Hugh είχε κρυφή σχέση.
Το τρίτο παιδάκι του μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε στον κόσμο , μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του, του Felix, από την αγαπημένη του Tinglan Hong (Ο Hugh και η Tiglan έχουν ακόμη μια κόρη που γεννήθηκε το 2011).

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι πληροφορίες θέλουν τις δυο γυναίκες να ήταν έγκυες την ίδια περίπου χρονική περίοδο χωρίς να γνωρίζουν η μια για το μωρό της άλλης.
Όσο για την αποκάλυψη του μυστικού; Αυτό έγινε το Δεκέμβρη του 2013, όταν ο μικρός έκλεισε τον ένα χρόνον ζωής του. Τότε αν και αρχικά το όνομα του πατρός δεν υπήρχε επίσημα στα χαρτιά, ήρθε στο φως το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού όπου ως πατέρας αναγράφεται ο Hugh John Mungo Grant.
Μάλιστα, πηγή αναφέρει πως η Anna μένει με τον γιο της σε ένα άνετο διαμέρισμα στο Λονδίνο και ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό της, όποτε τον χρειαστεί.

Read More

And More