Τέλος για Γρηγόρη – Νάντια! – Πώς πέρασαν τις γιορτές

Ήταν Σεπτέμβρης του 2008 όταν η Νάντια Μπουλέ γνωρίστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο δοκιμαστικό που έκανε για την εκπομπή του “Όμορφος Κόσμος”. Και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση τότε και έτσι το φλερτ τους ξεκίνησε αργότερα, κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2009 το ζευγάρι περνά την πρώτη του μεγάλη κρίση που οδηγεί στον χωρισμό. Στη συνέχεια, αποφασίζουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους κι έτσι μέσα στο χειμώνα γίνεται επανασύνδεση που οδηγεί όμως και πάλι σε χωρισμό τον Μάιο . Η Νάντια τότε, φεύγει από το σπίτι του Γρηγόρη και επιστρέφει στο σπίτι που διατηρεί στην Παλλήνη, ώστε να αποφορτιστεί το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Κι αφού ο ήλιος και οι αποστάσεις τους απάλλαξαν από κάθε αρνητική νότα, μετά τις διακοπές τους άρχισαν διστακτικά να βγαίνουν και πάλι, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στη σχέση τους ακόμα και σε κοντινά τους πρόσωπα. “Η Νάντια αγαπάει πολύ τον Γρηγόρη και ήθελε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στους φίλους της δεν μιλούσε για τον γρηγόρη. Δυστυχώς και οι δύο προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους”, λέει φίλη της παρουσιάστριας στο “ΟΛΑ People”.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα το ζευγάρι χώρισε για ακόμη μία φορά, κι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα περάσουν μαζί τις γιορτές, κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Ο Γρηγόρης γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη και την Πρωτοχρονιά με τους φίλους του Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Λάτσιο στο χιονισμένο Καϊκμακτσαλάν, επιλέγοντας για τις εξόδους τους γραφικά ταβερνάκια. Από την άλλη η Νάντια Μπουλέ παρέμεινε στην Αθήνα με φίλους, ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς αρχικά πήγε σε πάρτι με τον φίλο της Μάνο Μαγιάτη στη “Μεγάλη Βρεταννία” και έπειτα στο “Οξυγόνο live”, το μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημα Τρίφωνο.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως χωρισμένη ήταν την περασμένη Τρίτη στο club “Villa Mercedes” παρέα με το Θανάση Πάτρα , τη σύζυγό του και γνωστό επιχειρηματία, όπου διασκέδασαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα περίπου.

Read More

And More