Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.12.2013 | 13:00

A. Κωνσταντίνου - Τ. Τσαλικιάν: Η ζωή μετά τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

A. Κωνσταντίνου - Τ. Τσαλικιάν: Η ζωή μετά τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τον Ανδρέα Κωνσταντίνου τον γνωρίσαμε ως εκπρόσωπο της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σήμερα, ο ίδιος με την σύντροφό του και μητέρα του Αλέξη, Τζίνα Τσαλικιάν αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα. Μια ελπίδα που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο του μωρού που μόλις έφεραν στον κόσμο. 

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που δραστηριοποιείται χρόνια στα ναυτιλιακά, ή Κάπτεν όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό People, πέντε χρόνια μετά τον άδικο χαμό του Αλέξη. (στην κεντρική φωτογραφία είναι με την αγαπημένη του ανηψιά και ηθοποιό, Τόνια Σωτηροπούλου)

/

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ο πόνος και η ελπίδα μπορούν να συνυπάρχουν. Ο πόνος, όσο αφόρητος κι αν είναι, δεν πρέπει και δεν μπορεί να αναιρεί την ελπίδα τονίζει στο People. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν με τη σύντροφό του, Τζίνα Τσαλικιάν, να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχα διανοηθεί να κάνω παιδί σε αυτή την ηλικία. Αν ζούσε ο Αλέξανδρος, δεν θα προχωρούσαμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά ήξερα ότι αυτό θα έκανε ευτυχισμένη την Τζίνα. Και είχα δίκιο παραδέχεται.

/

Όπως εξομολογήθηκε, η Τζίνα Τσαλικιάν ακόμη δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, αφού, όταν επιχείρησε να το κάνει, αισθάνθηκε ότι εγκατέλειψε τον Αλέξανδρο. Όμως, μετά τον ερχομό του μωρού τους, το πρόσωπό της χαμογέλασε και πάλι. Όπως λέει στο People ο σύντροφός της: Η Τζίνα μετά τη γέννηση του μωρού είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι βρισκόταν πριν, γιατί, όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει μια ελπίδα που είναι πλέον και χειροπιαστή. Είναι μια ελπίδα που είναι μέσα στο σπίτι μας και σίγουρα την έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχει μια ελπίδα στη ζωή. Ήδη, οι δύο γονείς κάνουν όνειρα για το νέο μέλος της οικογένειας, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Θεός να είναι γενναιόδωρος με αυτό το παιδί. Να του χαρίσει υγεία και μακροημέρευση. Να το προικίσει πλουσιοπάροχα με αγάπη, ευαισθησία, φιλότιμο και καλοσύνη, χαρίσματα και αρετές που είχε ο Αλέξανδρος... εξηγεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Ο μικρούλης θα ονομαστεί Ιάκωβος. Όπως λεγόταν ο παππούς Τσαλικιάν. Μας ρωτούν αν θα του δώσουμε το όνομα του Αλέξανδρου και λέμε “όχι”. Ο Αλέξανδρος ήταν ένας και μοναδικός. Δεν υποκαθίσταται ούτε αντικαθίσταται στη μνήμη μας με οτιδήποτε άλλο. Εκτός από αυτό, δεν θέλουμε να υπάρχουν συνειρμοί αύριο που θα είναι έφηβος, θα είναι νεαρός, στο σχολείο. Δεν θα θέλαμε να έχει ετικέτα ξεκαθαρίζει ο πατέρας.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10