Μπορείς να αναγνωρίσεις ποια είναι αυτή η κοκκινομάλλα; Δεν είναι τόσο εύκολο!

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ίσως η πιο πολυφωτογραφημένη star και δεν την έχουμε δει ποτέ να χαμογελάει! Επίσης, τις αρέσει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Να βάζει extensions, να τα αφαιρεί, να κόβει bob καρέ και να κάνει τα κορίτσια να τρέχουν στα κομμωτήρια για να αντιγράψουν το νέο της look. Αυτή την φορά μεταμορφώνεται σε κοκκινομάλλα για τις ανάγκες της φωτογράφισης του εξωφύλλου του κινέζικου Harper’s Bazaar! Ποια είναι;

Μπορείς να καταλάβεις από την παραπάνω photo; Ίσως η επόμενη σε βοηθήσει περισσότερο!

Η Victoria Beckham φωτογραφημένη από την διάσημη φωτογράφο Chen Man που είναι γνωστή στον χώρο της μόδας για τις δραματικές και κινηματογραφικές της λήψεις! Εδώ την βλέπουμε να φοράει ένα κινέζικο αξεσουάρ μαλλιών, ένα τολμηρό top, ενώ τα φρύδια της έχουν χτενιστεί ανοδικά.

Η 37χρονη star σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό εστίασε περισσότερο στη δουλειά της ως σχεδιάστρια μόδας. Είπε, μάλιστα, ότι όταν σχεδιάζει ρούχα έχει στο νου της την μέση γυναίκα ενώ συμπλήρωσε ότι της αρέσει να φοράει τα ρούχα που σχεδιάζει για να νιώθει πιο κοντά με το αγοραστικό της κοινό.

Επίσης, συμπλήρωσε: “Συνηθίζουμε με τους συνεργάτες μου να αστειεύομαστε λέγοντας ότι έχουμε αυτό το 17χρονο μοντέλο με τα δίμετρα πόδια αλλά εγώ τους λέω Οk, θα δοκιμάσω εγώ το ρούχο! Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω την μέση γυναίκα!” και συνέχισε “αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω. Μάλιστα, όταν ήμουν έγκυος στην Harper ήταν πολύ δύσκολο να το κάνω. Είναι μέρος της διαδικασίας- στέκομαι εδώ και δοκιμάζω υφάσματα. Ήταν πολύ δύσκολο όταν δεν είχα το σώμα μου!”.

Read More

And More