Το άλμπουμ του χλιδάτου γάμου του πρώην σύζυγου της Madonna, Guy Ritchie! Φωτογραφίες

Τρεις μέρες γιόρταζαν το γάμο τους στην πολυτελέστατη βίλα τους στο Wiltshire του Λονδίνου, ο πρώην σύζυγος της Madonna, Guy Ritchie και η καλή του Jacqui Ainsley. Το ζευγάρι, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, αποφάσισε τελικά να κάνει ένα λαμπερό γάμο (δες τις πρώτες φωτογραφίες) με εκλεκτούς καλεσμένους.

Το μυστήριο έγινε την περασμένη Πέμπτη, ακολούθησε μεγάλο τριήμερο party για τους διάσημους καλεσμένους -ανάμεσά τους ήταν ο David Beckham, o Jason Statham με την σύντροφό του, ο Brad Pitt και άλλοι- και τώρα κυκλοφόρησε (μέσα από τα social media) το γαμήλιο άλμπουμ…

Στο πλευρό του Guy Ritchie ήταν τα τρία παιδιά του με την Jacqui ( o 3χρονος Rafael, η 2χρονη Rivka και ο μόλις ενός έτους Levi), αλλά και οι 2 γιοι του από το γάμο του με την Madonna, ο Rocco και ο David.
Η διακόσμηση για τον γάμο είχε ως θέμα το “φεστιβάλ” γι΄ αυτό και όλη η αυλή της βίλας γέμισε με ειδικά διαμορφωμένες τέντες και ξύλινες καμπίνες αποκλειστικά για τους διάσημους καλεσμένους μοιάζοντας με κατασκήνωση!

Μάλιστα, το Ashcombe House, όπου διοργανώθηκε η δεξίωση ήταν το σπίτι που έμενε ο Guy με την Madonna ως το 2008. Μετά το χωρισμό εκείνος κράτησε το σπίτι και εφτά χρόνια μετά διοργάνωσε εκεί τον δεύτερο γάμο του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More