Γωγώ Μαστροκώστα: Ο έρωτας με τον Τραϊανό, τα “νυχτοπερπατήματα” και το στυλ της!

Ευτυχισμένη σύζυγός και μανούλα, αλλά και δυναμική επιχειρηματίας – σχεδιάστρια δηλώνει η Γωγώ Μαστροκώστα και απολαμβάνει τον κάθε της ρόλο. Η Γωγώ έχει τη δική της συλλογή ρούχων και μιλώντας συχνά για το στυλ των Ελληνίδων αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος μόνο “τι μας κάνει να νιώθουμε καλά και τι όχι”…
Η Γωγώ αγαπά τη μόδα και τις κομψές εμφανίσεις, αλλά και όλα όσα την κάνουν να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε τη δική συλλογή ρούχων. Ρούχα, μάλιστα, που φορά και η ίδια σε κάθε της εμφάνιση, casual ή επίσημη!

“Η έμπνευση πηγάζει από μέσα μας. Από την δική μας ανάγκη για το τι θέλουμε για μας και κατ’ επέκταση για τις υπόλοιπες γυναίκες. Το θέμα είναι να δημιουργείς ωραία ρούχα, σωστά σχεδιασμένα, με άνετα υφάσματα, χωρίς να χρειάζεσαι να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα αποκτήσεις”, είχε πει στο “ΟΚ!” και συμπλήρωσε: “Στυλ πλέον είναι όλα, οι άπειροι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με διάφορα κομμάτια. Η σύγχρονη γυναίκα, με την δουλειά και την οικογένεια, δεν έχει χρόνο πλέον να ψάξει ή να ασχοληθεί πολύ με την εμφάνιση της. Το σημαντικό για μένα είναι να έχει κατανοήσει τα δικά της προτερήματα και να ξέρει πως να καλύψει τα ελαττώματα της”.

Εκτός από τα επαγγελματικά όμως, δεν χάνει ευκαιρία για να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τον σύζυγό της. Έτσι έγινε και το βράδυ της Παρασκευής… Η Γωγώ μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, άφησαν την μικρή Βικτώρια στο σπίτι και έκαναν τα… νυχτοπερπατήματά τους στα μπουζούκια!

Προορισμός… το Fever, όπου τραγουδά η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο διάσημες κυρίες είναι αχώριστες το τελευταίο διάστημα (και μετά το τροχαίο ατύχημα της Γωγώς) και όπως καταλαβαίνεις εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα. Μαζί της στο τραπέζι ήταν και ο οικογενειακός τους φίλος Χάρης Σιανίδης.

Read More

And More