Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.07.2011 | 17:09

Σχόλασε ο γάμος γιατί ο γαμπρός ήταν... γυναίκα!

Σχόλασε ο γάμος γιατί ο γαμπρός ήταν... γυναίκα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μέλη της οικογένειας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα αλλά το γεγονός πως ο γαμπρός δεν είχε καλέσει τους συγγενείς του, κίνησε τις υποψίες των συγγενών της νύφης.

Τις υποψίες έκανε ακόμη πιο έντονες το γεγονός ότι ο "Ρίο" δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe.

"Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία," είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε ανδρικό σωματότυπο και είχε γνωρίσει την νύφη, Νουράινι, πριν από επτά μήνες.

Ο γάμος φυσικά ματαιώθηκε αλλά η... κόρη θα ήταν ατιμασμένη στα μάτια της κοινωνίας. Την τελευταία στιγμή, για καλή τύχη της κοπέλας, την κατάσταση έσωσε ο πρώην αγαπημένος της νύφης ο οποίος την παντρεύτηκε.

"Η οικογένεια τελικά βρήκε τον Κίμαν, τον πρώην αγαπημένο της νύφης, για να την παντρευτεί ώστε να μην εκτεθούν στους προσκεκλημένους τους," είπε ο Κρισνάντι.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Ινδονησία, αλλά δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10