Παντρεύτηκε για τρίτη φορά η έγκυος Halle Berry!

Για τρίτη φορά νυφούλα ντύθηκε η Ηalle Berry. Η γνωστή ηθοποιός που είναι και έγκυος παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της Olivier Martinez σε μια τελετή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο σε πύργο της Γαλλίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, η Halle Berry και ο Olivier Martinez είναι και επίσημα ζευγάρι, μετά τη μυστική τελετή στο Chateau des Conde in Vallery, όπου βρέθηκαν λίγοι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον.
Η νύφη έφθασε στον πύργο μέσα σε ένα vintage αυτοκίνητο, φορώντας ένα κρεμ φόρεμα, ενώ οι μεγάλες λευκές τέντες που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο, προσπάθησαν να κρατήσουν τις ιδιωτικές στιγμές του ζευγαριού μακριά από τα φωτογραφικά φλας.

Ο πολιτικός γάμος έγινε στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα) και ο θρησκευτικός στις 5:30 στο παρεκκλήσι του πύργου. Κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν περίπου 60 καλεσμένοι.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και τώρα περιμένει και το πρώτο του μωράκι. Η Halle έχει μια ακόμη κόρη την όμορφη Nahla και περιμένει με αγωνία την έλευση του δεύτερου παιδιού της.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει στο παρελθόν δυο ακόμη γάμους, με τους
David Justice και Eric Benet και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια όμως φαίνεται πως βρήκε τελικά τον ιδανικό σύντροφό…

Δες φωτογραφίες από το official site του Chateau des Conde που έγινε ο γάμος:

Να ζήσουν!

Read More

And More