Ράκος η σύζυγος του Harrison Ford, μετά το σοβαρό τραυματισμό του

Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να δει τον σύζυγό της Harrison Ford, η Calista Flockhart. Η είδηση της πτώσης του με το αεροσκάφος, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, τάραξε τη διεθνή showbiz και προκάλεσε πανικό στην οικογένειά του.
Η γυναίκα του Calista μαζί με τον γιο του Ben και την κόρη του Georgia βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να δουν σε τι κατάσταση ήταν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το People, μάλιστα, η γυναίκα ήταν τρομοκρατημένη μέχρι να διαπιστώσει πως ο άντρας της ζει.

Και όπως καταλαβαίνεις δεν τον έχει αφήσει στιγμή μόνο του…
Η Calista έμεινε στο προσκεφάλι του ως αργά το βράδυ και δακρυσμένη και στενοχωρημένη έφυγε για λίγο από το νοσοκομείο, την επόμενη μέρα, για να πάει τον γιο τους Liam στο σχολείο.
“Έφθασε στην εντατική λίγο μετά τον Harrison. Ήθελε να μείνει μαζί του όλο το βράδυ. Έφυγε για να πάει λίγο τον γιο τους σχολείο και επέστρεψε αμέσως στο νοσοκομείο, μήπως και την αναζητήσει ο σύζυγός της”, αποκάλυψε πηγή στο People.

Το σίγουρο είναι ότι ο Harrison Ford είχε πραγματικά άγιο, αφού μόλις κατάλαβε πως υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στο αεροσκάφος που πιλοτάριζε, κατάφερε να το προσγειώσει σε γήπεδο του γκολφ και να βγει ζωντανός μετά την πτώση με ελαφρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί με την πορεία της υγείας του, αλλά σίγουρα το σοκ ήταν μεγάλο και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνέλθει!

Read More

And More