H topless φωτογραφία της Heidi Klum στο Instagram

Το supermodel και μητέρα τεσσάρων παιδιών Heidi Klum δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στο Instagram και το Twitter με τις ημίγυμνες και topless φωτογραφίες της.

Το Σάββατο, το η 40χρονη καλλονή πρόσθεσε μια topless φωτογραφία της να ποζάρει αγκαλιάζοντας ένα δέντρο στο νησί Bora Bora που έκανε τις διακοπές της.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η κριτής του America’s Got Talent έχει αγκαλιάσει δέντρο, σε ένα σκηνικό τόσο ειδυλλιακό που σχεδόν αποσπά την προσοχή από αυτήν.

Η Heidi φοράει τίποτα εκτός από το κάτω μέρος του μπικίνι της και γυαλιά ηλίου, καθώς χαμογελάει στο φακό που μάλλον ανήκει στον σωματοφύλακα και σύντροφο της, Martin Kristen.

Λίγες μέρες πριν, μοιράστηκε ένα πολύ πιο κοντινό topless πλάνο της στο οποίο «κάποιος» – σίγουρα ο Martin – είχε δημιουργήσει ένα χαμογελαστό πρόσωπο με άμμο και κοχύλια στους μαυρισμένο κοιλιακούς της.

Σε μια άλλη πρόσφατη τροπική απόδραση της, αυτή τη φορά στις Μπαχάμες, η Heidi έδειξε στους followers της ένα μεγάλο μέρος από τα οπίσθια της καθώς επιδείκνυε το σημάδι από το μαγιό της.

Πίσω στο Δεκέμβριο του 2012, οι fans του μοντέλου πήραν ακόμη λίγη γεύση από το σχεδόν γυμνό σώμα της Heidi όταν ανέβασε μια φωτογραφία κάνοντας topless ηλιοθεραπεία.

Σε συνέντευξη της το 2010 στο περιοδικό Tatler, εξήγησε την ελεύθερη στάση της απέναντι στο γυμνό, λέγοντας ότι “Μεγάλωσα σε μια πολύ χαλαρή οικογένεια όπου οι γονείς μου ήταν πάντα γυμνοί”.

“Οι γονείς μου είναι ακόμα γυμνοί. Θέλω να πω, δεν είναι σαν hippies να κυκλοφορούν συνέχεια γυμνοί αλλά αν τύχαινε να βρεθεί κάποιος εκεί την ώρα που αλλάζουν ή βγαίνουν από το ντουζ δεν αντιδρούν υπερβολικά.”

Η Heidi, η οποία την εποχή που είχε δώσει τη συνέντευξη ήταν παντρεμένη με τον Seal, είπε ότι τα παιδιά της – Leni, Henry, Johan και Lou – “Βλέπουν τους γονείς τους γυμνούς όλη την ώρα. Δεν είναι ντροπή.”

Read More

And More