Αγγελική Ηλιαδή: φωτογραφίζεται με τον γιο της και μιλάει για την επανασύνδεση με τους γονείς της!

Η Αγγελική Ηλιάδη που τον τελευταίο καιρό, ζει έρωτα στο πλευρό του Σάββα Γκεντσόγλου, μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για την επανασυνδέση με τους γονείς της, τη συγκατοίκηση στο νέο της σπίτι με τον αδελφό της, αλλά και για το θαύμα της ζωής της….

“Ο γιος μου είναι το θαύμα της ζωής μου και χαίρομαι όταν μου λέει ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Μόνο μια φορά που δεν το άφησα να πάει σε ε΄να φίλο του μου φώναξε ότι δεν είμαι καθόλου καλή τραγουδίστρια. Δεν το εννοούσε, ήταν η αντίδραση της στιγμής. Είναι ζωηρός, αλλά μου αρέσει αυτό. Είναι δυναμικός και ανεξάρτητος πια, ενώ παλιά ήμασταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο και μου αρέσει που δείχνει έντονα την αγάπη του!

Τους τελευταίους μήνες συγκατοικεί με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο, σε νέο σπίτι, όπου μετακόμισαν πρόσφατα στη Βούλα, “Ο αδελφός μου είναι εξαιρετικό παιδί, περνάμε υπέροχα μαζί και είναι σημαντική η παρουσία του και για τον γιο μου. Παίζουν, ζωγραφίζουν, είναι απολαυστικό να τους βλέπεις μαζί.”

Η σχέση της με τους γονείς της είχε περάσει μια μεγάλη και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν…Τα τελευταία δύο χρόνια όμως τα έχουν βρει και είναι καλά,
“ Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας στη ζωή. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι που μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε.”

Για πρώτη φορά οι γονείς της και ο αδελφός της μιλούν για την Αγγελική και για το νέο τους ξεκίνημα ως οικογένεια μετά από οκτώ χρόνια!

Ο αδελφός της μιλάει για την επανασύνδεσή του με την Αγγελική και τον μικρό Μπάμπη, “Τον Μπαμπη τον αισθάνομαι σαν γιο μου. Τον αγαπώ πολύ, είναι πανέξυπνος. Τα βράδια, πριν κοιμηθεί, μας αρέσει να παλεύουμε. Το πρωί ξυπνάμε μαζί και περιμένουμε το σχολικό. Με την αδελφή μου ήμασταν αυτοκόλλητοι από μικροί. Άλλωστε οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα διαλείμματα τους. Η Αγγελική είναι τι στήριγμά μου και εγώ το ίδιο για εκείνη. Βγαίνουμε μοιραζόμαστε τα μυστικά μας.”

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπω τα παιδιά μου μαζί και ευτυχισμένα. Έχω κοντά μου το εγγόνι μου, που μου είχε λείψει πολύ! Φυσικά μου έλειπε η Αγγελική, της έχω αδυναμία, μικρή τη φώναζα “Κίκο” και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα. Τα παιδιά μου με στηρίζουν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και η επανασύνδεση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Θέλω και δεύτερο και τρίτο εγγόνι από την Αγγελική, έχει όλο το χρόνο μπροστά της.” τόνισε ο πατέρας της, Βασίλης Ηλιάδης!

Η μητέρα της, Έφη, ήξερα πάντα μέσα της ότι κάποια στιγμή θα μιλούσε και πάλι με την κόρη της, “ Νιώθω ανακουφισμένη, περάσαμε πολλά, όταν μιλήσαμε ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πάντα πίστευα πως η κόρη μου μας αγαπάει. Γίναμε πάλι οικογένεια. Το όνειρο μου ήταν να τη ξαναδώ να είναι αγαπημένη με τον αδελφό της, και αυτό έγινε. Ένιωθα άσχημα όταν δεν μιλούσαν. Τώρα τη στηρίζω και στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πέρασε πολλά. Το εγγόνι μου γέμισε το σπίτι μας. Είναι λίγο αντάρτης, αλλά καλό παιδί. Τον στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια αλλά τώρα είναι κοντά μας.”

Σε ό,τι έχει μνα κάνει με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική απαντά “ Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θεωρώ πως έχει νόημα να συζητώ περισσότερο για το τι κάνω, ούτε το να κρύβω με ποιον είμαι. Γενικά στη ζωή μου ερωτεύομαι δύσκολα, είμαι πολύ απαιτητική και οφείλω να είμαι έτσι γιατί έχω παιδί.”

Read More

And More