Ηλίας Κρασσάς: Η περιπέτεια του συζύγου της Βίκυς Καγιά στο αστυνομικό τμήμα!

Μια παρεξήγηση πήγε να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Ο λόγος για τον σύζυγο της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά που βρέθηκε στο τμήμα για μια υπόθεση ρουτίνας και παραλίγο να τεθεί υπό κράτηση.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Σίγουρα θυμάσαι πριν από λίγο καιρό την κόντρα του ιδιοκτήτη των Fresh με την πρώην σύζυγό του, που είχε κινηθεί νομικά εναντίων του. Η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατηγορώντας τον για βίαιη συμπεριφορά (Μάθε εδώ τι είχε γίνει). Παρά την κόντρα τους, όμως, το πρώην ζευγάρι κατάφερε να ρίξει τους τόνους βρίσκοντας μια συμβιβαστική λύση για χάρη των παιδιών τους.
Μπορεί οι δυο τους να ήρθαν σε συμβιβασμό μέσω των δικηγόρων τους, αλλά τυπικά η μήνυση της κα Μπάρλα ίσχυε (μέχρι και την περασμένη Κυριακή), αφού δεν είχε αποσυρθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, όταν ο Ηλίας Κρασσάς πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για μια υπεύθυνη δήλωση, ο αστυνομικός που τον εξυπηρέτησε διαπίστωσε μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος δεδομένων, ότι εκκρεμεί εις βάρος του η μήνυση από την πρώην σύζυγο. Ο επιχειρηματίας σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι έπρεπε να τεθεί υπό κράτηση, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως πρόκειται για παρεξήγηση, αφού η υπόθεση με την πρώην του έχει λυθεί.
Έτσι κάλεσε στο τμήμα το δικηγόρο του και την μητέρα των παιδιών του για να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και να αποσυρθεί η μήνυση. Τότε κι εκείνος αφέθηκε ελεύθερος και γύρισε πια ήρεμος στο σπίτι του.

Read More

And More