K. Holmes – T. Cruise: Ετοιμάζουν αδερφάκι στην Suri!

Είναι έντονες οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γύρω από δεύτερη εγκυμοσύνη για την Katie Holmes, όμως τώρα πια το μυστήριο λύθηκε… εξ στόματος της ίδιας! Άλλωστε η εμφάνισή της, έχει αλλάξει εμφανέστατα… Λάμπει, χαμογελάει συνέχεια, το πρόσωπό της έχει γλυκάνει, κι όλα αυτά δεν οφείλονται σε κάποια επιτυχή αισθητική παρέμβαση ή στο καλό κλίμα… Αλλά στο γεγονός ότι η Suri… θα αποκτήσει αδερφάκι!

Πέντε χρόνια μετά την γέννηση της κορούλας της, Suri, η 32χρονη Katie και ο σύζυγός της, Tom Cruise περιμένουν δεύτερο παιδάκι! Σύμφωνα με το ”OK Magazine”, μόλις η δημοφιλής ηθοποιός συνάντησε κάποιους καλούς της φίλους σε γνωστό πολυκατάστημα του Λος Άντζελες, τους ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Συγκεκριμένα είπε: “Yep, I’m pregnant!”.

Εκπρόσωπος της Katie, αρνείται την είδηση – κάτι που έγινε και κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης – αλλά το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνει ότι, η ευτυχισμένη μαμά έχει περάσει την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Για να δούμε… Θα φουσκώσει η κοιλίτσα;

Read More

And More