Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.02.2013 | 13:49

Πoλυδιάστατη η παρουσία της HOTELBRAIN στην φετινή 8η HORECA

Πoλυδιάστατη η παρουσία της HOTELBRAIN στην φετινή 8η HORECA
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η HotelBrain έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ετήσια συνάντηση της εταιρείας, η οποία φέτος  θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 8ης HORECA, το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου και  ώρα: 15:00, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Lobby 2, Συνεδριακή Αίθουσα C2.

Τη συνάντηση θα χαιρετίσει  ο κος Paul Kerr, Διευθύνων Σύμβουλος των Small Luxury Hotels of the World και θα παρακολουθήσει πλήθος θεσμικών φορέων, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, καθώς και σημαίνοντες παράγοντες από όλους τους τομείς της ξενοδοχειακής αγοράς. Το πρόγραμμα της φετινής συνάντησης περιλαμβάνει: απολογισμό – στατιστικά & στοιχεία 2012, παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρείας για το 2013, υποδοχή των νέων συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, βραβεύσεις.   

Ως μία εταιρεία που ανταποκρίνεται άμεσα στις νέες τεχνολογίες, η HotelBrain,  φέτος διαθέτει δικό της περίπτερο στην έκθεση(C36, Hall 3) ενώ συμμετέχει και  στην παράλληλη εκδήλωση της HORECA “Future Hotels on the Web” με τις ακόλουθες ομιλίες των εξειδικευμένων συνεργατών της: «Revenue Management –H  νέα Eποχή στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία» και «Μετατρέποντας την Διαδικτυακή Αντίληψη του Ξενοδοχείου σε Πραγματικότητα».    


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10