Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει η κηδεία της Whitney Houston

Σε μια χρυσή νεκροφόρα από το Τετέμπορο στο σπίτι της στο Νιούαρκ μεταφέρθηκε η σορός της Whitney Houston, η κηδεία της οποία αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε την οικογένεια της άτυχης τραγουδίστριας ότι τελικά ο θανατός της δεν είχε να κάνει καθόλου με πνιγμό καθώς το νερό στα πνευμόνια της ήταν ελάχιστο. Το τέλος ήρθε από ένα θανάσιμο κοκτέιλ υπνωτικών χαπιών και αλκοόλ.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ανακοινωθούν σε 4 με 8 εβδομάδες αφού θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπεβερλι Χιλς, Μαρκ Ρόουζεν, δήλωσε ότι κλιμάκιο πυροσβεστών είπε πως η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί του Σαββάτου.
“Η Houston μεταφέρθηκε από την μπανιέρα από μέλη του προσωπικού της και ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του ξενοδοχείου”, πρόσθεσε.
“Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι μέθοδοι ανάνηψης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στην ζωή και ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 15.55 (τοπική ώρα)”, πρόσθεσε ο Ρόουζεν.

Read More

And More