B. Brown: “Ήμουν απένταρος αλλά βοήθησα την W. Houston να πάει σε κέντρο απεξάρτησης”

Ο Bobby Brown ήταν ο μεγάλος έρωτας της ντίβας της ποπ! Ήταν όμως και αυτός που την μύησε στον άσχημο κόσμο των ναρκωτικών. Ενώ όλοι τον κατηγορούν ότι είναι υπαίτιος για τον θάνατό της εκείνος ισχυρίζεται πως ήταν τόσο αφοσιωμένος στην κόρη του που πλήρωσε για να πάει η Whitney Houston σε κέντρο απεξάρτησης. Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που ο ίδιος ήταν άστεγος!

Στα χαρτιά του διαζυγίου ο 43χρονος τραγουδιστής υποστήριξε ότι του δημιούργησε σοβαρά οικονομικά προβλήματα η όλη υπόθεση με της συζύγου του. Κατά την διάρκεια του χωρισμού, που έφερε το διαζύγιο το 2007, ο Brown υπέβαλλε γραπτή δήλωση προσπαθώντας να βλέπει την κόρη του.

“Η Whitney πήρε την Bobbi Kris χωρίς την έγκρισή μου και χωρίς να με ενημερώσει και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, όπου η Whitney έλαβε θεραπεία για τον εθισμό της στα ναρκωτικά… Παρόλο που εγώ είχα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έκανα ότι μπορούσα για να βλέπω την κόρη μου”, ανέφερε ο ίδιος στα δικαστικά του έγγραφα του διαζυγίου.

“Ήρθα στην Καλιφόρνια για να είμαι δίπλα στη Bobbi Kris. Επίσης, πλήρωσα 10.000 δολάρια για την Whitney και την Bobbi Kris για να ζήσουν σε ένα καλό ξενοδοχείο ενώ η Whitney έκανε απεξάρτηση. Την ίδια ώρα, εγώ ουσιαστικά ζούσα στο αμάξι μου”, συνέχισε ο ίδιος.

Read More

And More