Hugh Jackman: Επέστρεψε ο εφιάλτης του καρκίνου του δέρματος;

Σε δυο επεμβάσεις για την αφαίρεση καρκινώματος στο δέρμα έχει υποβληθεί τον τελευταίο χρόνο ο Hugh Jackman και όπως φαίνεται δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο ίδιος δημοσιοποίησε την περιπέτεια υγείας που είχε. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει καρκινικά κύτταρα σε ένα σημάδι στη μύτη του και αμέσως προχώρησαν στην απαραίτητη θεραπεία. Εκείνος μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μην είσαστε ανόητοι σαν εμένα. Κάντε συχνά εξετάσεις και μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό”.
Δυστυχώς, έξι μήνες αργότερα (τον περασμένο Μάη), υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση καρκινώματος από το δέρμα του, δημοσιοποιώντας και μια φωτογραφία στο instagram με τους επιδέσμους στη μύτη.

Και ενώ, όλοι πίστευαν πως το πρόβλημα υγείας του ξεπεράστηκε, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε αυτές τις μέρες με νέο επίδεσμο στη μύτη. Φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν την πάθηση του δέρματος του να επανήλθε.
Ο ίδιος προς το παρόν, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αν και στο παρελθόν είχε πει πως υπάρχει ενδεχόμενο -μετά και τη δεύτερη επέμβαση- να ξαναεμφανιστούν σημάδια καρκίνου στο δέρμα του.

Read More

And More