H “Χουρέμ” χώρισε και είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!

Τελικά η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Μεριέμ Ουζερλί τη γνωστή μας Χουρέμ, δεν ήταν μαλλιά της αλλά ότι σε λίγους μήνες, θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της και βέβαια ότι χώρισε με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της.

Την είδηση έδωσε η ίδια η Μεριέμ στη δημοσιογράφο Αισέ Αρμάν, η οποία έβγαλε και αυτή τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο twitter! Η Τουρκάλα δημοσιογράφος όμως έγραψε στο twitter της εκτός από το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης, ότι η Μεριέμ χώρισε!

/

Η δημοσιογράφος συνάντησε την δημοφιλή ηθοποιό στο Βερολίνο και πέρασαν μαζί ένα 24ωρο. Την ώρα της συνέντευξης και ενώ της έλεγε ότι τα πράγματα στην Τουρκία είναι δύσκολα αλλά και ότι άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της, της αποκάλυψε ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και ότι χώρισε με τον αγαπημένο της.

Η συνέντευξη της Μεριέμ θα δημοσιευτεί την Κυριακή στην Χουριέτ και θα αναφέρεται τόσο στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες αλλά και για την αποχώρησή της από τον “Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή”

Αυτή είναι η στήλη της δημοσιογράφου όπου μιλάει για την πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη που της έδωσε η Μεριέμ, η οποία αποφάσισε να φέρει στον κόσμο και να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, παρά το γεγονός ότι χώρισε από τον σύντροφό της. Η δημοσιογράφος μάλιστα αναφέρει στο άρθρο της ότι ενώ μιλούσαν για κάτι άλλο ξαφνικά η Μεριέμ της λέει : “Είμαι έγκυος”! “Δεν πίστευα στα αυτιά μου! Έπαθα σοκ” έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της στη διαδικτυακή έκδοση της Χουριέτ.

Από το twitter της δημοσιογράφου της Χουριέτ

Read More

And More