Η συγκλονιστική περιγραφή της “Χουρέμ” για την έκτρωση που την πίεζε να κάνει ο σύντροφός της

Η ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην Χουριέτ εξιστορεί το χρονικό της γνωριμίας της με τον μοιραίο της σύντροφο από τον οποίο περιμένει το πρώτο της παιδί, την άρρωστη σχέση τους που την οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική και την επιλογή να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της που θα γεννηθεί σε 6 μήνες.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;
Ο Τζαν ήρθε στην Γερμανία τρεις φορές από τότε που μετακόμισα μόνιμα εδώ. Δεν ήταν μαζί μου κάθε σαββατοκύριακο όπως έλεγαν! Την τελευταία φορά που ήρθε στις 20 Ιουνίου μου είπε: «Τι έπαθες εσύ; Μεγάλωσε το στήθος σου!». Εγώ του είπα ότι ήμουν λίγο πρησμένη. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε καθόλου η εγκυμοσύνη. «Πήγαινε να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης!», μου είπε. Τον κορόιδεψα , αλλά πήρα το τεστ από το φαρμακείο και πήγα κατευθείαν στην τουαλέτα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όντως βγήκαν 2 γραμμές. Ήμουν έγκυος!
Πώς αντέδρασε εκείνος;
Και οι δύο σοκαριστήκαμε και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν το περιμέναμε καθόλου. Πήραμε τα ποδήλατά μας και πήγαμε στο πάρκο. Όταν κάτσαμε μου είπε: «Εγώ έχω ήδη δύο παιδιά. Δεν το θέλω αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Πρέπει να κάνεις έκτρωση. Και για εσένα αυτό δεν είναι το καλύτερο; Οι παραγωγοί της σειράς μπορεί να σε πάνε στο δικαστήριο, θα νομίζουν ότι παράτησες το σήριαλ επειδή έμεινες έγκυος. Κανείς δεν θα σε πιστέψει. Αυτό το μωρό θα τα καταστρέψει όλα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις έκτρωση».

Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More