Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.06.2011 | 11:51

Δεν έχεις χρόνο να βάλεις ούτε πλυντήριο; Νέο Siemens i-Dos

Δεν έχεις χρόνο να βάλεις ούτε πλυντήριο; Νέο Siemens i-Dos
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Πεντακάθαρα ρούχα με το πάτημα ενός πλήκτρου: Νέο Siemens i-Dos.

Το νέο Siemens i-Dos είναι ιδανικό για ανθρώπους που αποζητούν την ευκολία. Μετρά αυτόματα το απορρυπαντικό και το μαλακτικό, μέχρι και το παραμικρό χιλιοστό, εξασφαλίζοντας κάθε φορά τέλειο αποτέλεσμα πλύσης σε συνδυασμό με απαλή φροντίδα των ρούχων.

Το νέο ενσωματωμένο σύστημα i-Dos

Πλέον δεν είναι ανάγκη να μετράτε το απορρυπαντικό και το μαλακτικό. Το νέο έξυπνο σύστημα μέτρησης i-Dos υπολογίζει και χορηγεί αυτόματα την ιδανική ποσότητα. Τα ρούχα πλένονται κάθε φορά με την κατάλληλη ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, η οποία υπολογίζεται με μεγάλη ακρίβεια Έτσι, χρησιμοποιείται πάντα η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και η ετήσια κατανάλωση νερού μπορεί να μειωθεί έως και κατά 7062 λίτρα (όπως επιβεβαιώνεται από το ινστιτούτο ερευνών wfk *). Και φυσικά, το Siemens i-Dos εξασφαλίζει κάθε φορά βαθύ καθαρισμό και απαλή φροντίδα των ρούχων σας. * Πηγή: Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας wfk, έκθεση δοκιμής WL 5132/10

Το i-Dos διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένες θήκες για υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό* έως και για 20 πλύσεις (δηλαδή, για περίπου ένα μήνα). Αυτές αφαιρούνται εύκολα για τον καθαρισμό και φυσικά σας επιτρέπουν να αλλάζετε το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό μεταξύ των πλύσεων. Την πλήρωση του απορρυπαντικού ή του μαλακτικού διευκολύνουν τα ειδικά στόμια.

Ασφαλώς, το i-Dos διαθέτει και μηχανική θήκη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη απορρυπαντικού σε σκόνη ή υγρού απορρυπαντικού και άλλων προϊόντων πλύσης.

Τέλος, με τα δύο έξυπνα αυτόματα προγράμματα, αρκεί να επιλέξετε ανάμεσα σε «αυτόματο» για κανονικά ρούχα ή «αυτόματο απαλό» για ευαίσθητα ρούχα. Το πλυντήριο ρούχων αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Χάρις σε ένα σετ αισθητήρων, η πρωτοποριακή τεχνολογία i-Dos υπολογίζει αυτόματα την ποσότητα των ρούχων, το είδος του υφάσματος, ακόμη και την ποσότητα των λεκέδων, και ρυθμίζει την ποσότητα απορρυπαντικού, καθώς και την εξέλιξη της διαδικασίας πλύσης, για τέλειο αποτέλεσμα.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10