Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.05.2012 | 12:53

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι. Η νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που αφορούν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας, από την κατανάλωση ψαριών.  

Mάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:28

Check this
7 έξυπνοι τρόποι να αφαιρέσεις ακόμη και το πιο σκληρό μακιγιάζ! PS: τώρα μπορείς να φορέσεις αδιάβροχη μάσκαρα!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
10 σταρ παραδίδουν μαθήματα σωστής διατροφής και αδυνατίσματος
Do it like the French girls: Πέντε βήματα που θα μετατρέψουν το χώρο σου σε παριζιάνικο “έργο τέχνης”
Top 10