Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.05.2012 | 12:53

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι. Η νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που αφορούν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας, από την κατανάλωση ψαριών.  

Mάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook