Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.05.2012 | 12:53

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι. Η νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που αφορούν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας, από την κατανάλωση ψαριών.  

Mάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Χρειάζεσαι λοσιόν! End of story! Ποια να αγοράσεις ανάλογα με τον τύπο σου!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” του Δημήτρη Γρηγοράκη
Wabi-Sabi: Η τέχνη της... ατέλειας είναι το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση και ήρθε η ώρα να το μάθεις
Top 10