Το Atrium Prestige Spa Resort & Villas της Ρόδου επιλέγει προϊόντα Ideal Standard!

Μια νέα κορυφαία συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο πλούσιo πορτφόλιο της Ideal Standard στον τομέα των μεγάλων – μη οικιστικών – έργων. Πρόκειται για το 5 αστέρων ξενοδοχείο Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο. Το πολυτελές θέρετρο, χτισμένο αμφιθεατρικά σε έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων στη περιοχή Λαχανιά, συγκαταλλέγεται στα πιο όμορφα και πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

Συνολικά 254 δωμάτια, παραθαλάσσιες βίλες καθώς και όλοι οι δημόσιοι χώροι μπάνιου του Atrium Prestige εξοπλίστηκαν με προϊόντα Ideal Standard. Πρόκειται για ένα project ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Η απαράμιλλη ποιότητα, η διακριτική, κομψή πολυτέλεια και το σύγχρονο design των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν, εντάχθηκαν απόλυτα στη νησιώτικη αρχιτεκτονική του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και δημιούργησαν μοναδικούς χώρους χαλάρωσης και ευεξίας.

“Στόχος μας ήταν η απόλυτη ικανοποίηση των ιδιαίτερων απαιτήσεων που είχαν θέσει εξ’αρχής οι πελάτες μας. Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas είναι ένας χώρος – υπόδειγμα στην αγορά του Τουρισμού, γι αυτό και τα είδη μπάνιου και ευεξίας που επιλέχθηκαν ανήκουν στις κορυφαίες βαθμίδες, από πλευράς σχεδιασμού εργονομίας και τεχνολογικών καινοτομιών” αναφέρει ο Διευθυντής του Τμήματος Έργων & Προδιαγραφών της Ideal Standard International στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Κουφαλιτάκης και συμπληρώνει:“ Η ομάδα Έργων της Ideal Standard βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για να διευκολύνει την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τον εκάστοτε χώρο. Η πολύχρονη τεχνογνωσία μας στον τομέα κατασκευής ξενοδοχειακών μονάδων, η πολύπλευρη γκάμα των προϊόντων μας και η δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένου after sale service μας δίνει το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. ”

Τα προϊόντα της Ideal Standard που επιλέχθηκαν για τα δωμάτια και για τους δημόσιους χώρους του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas είναι: η πρωτοποριακή μπανιέρα ‘Soft Bath’ από ένα επανσαστατικό απαλό υλικό που παίρνει το σχήμα του σώματος του χρήστη, μπανιέρες υδρομασάζ από τις σειρές ‘WWW Round’ και ‘Aqua – Rhodes’, είδη υγιεινής ‘Mia’, νιπτήρες ‘Mistral’ καθώς και μπαταρίες ‘Orius’.

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Read More

And More