Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2012 | 20:07

Άλλες τρεις εκδιδόμενες με Aids! – 700 άτομα ήρθαν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις με την πρώτη ιερόδουλη

Άλλες τρεις εκδιδόμενες με Aids! – 700 άτομα ήρθαν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις με την πρώτη ιερόδουλη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Συναγερμός στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τον εντοπισμό άλλων δύο ιερόδουλων θετικών στον ιό του AIDS.

Ακόμη δύο ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV (Aids) στο πλαίσιο των ελέγχων που συνεχίζονται από τις κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο κέντρο της Αθήνας, τον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αμερικής και το Μεταξουργείο, με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα των δύο αυτών ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ελληνίδες οι οποίες εκδίδονταν σε ανοιχτούς χώρους και όχι σε οίκους ανοχής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο, σε υπαίθριους χώρους που εκδίδονται ιερόδουλες (24 άτομα ελέγχθηκαν), διαπιστώθηκε εκδιδόμενη θετική στην HIV λοίμωξη (Ομόνοια)».

Τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ διενεργούν ελέγχους σε οίκους ανοχής, σε υπαίθριους χώρους με εκδιδόμενα άτομα, και καταλύματα μεταναστών.

Με βάση τη νέα υγειονομική διάταξη, οι κινητές μονάδες επιτηρούν υγειονομικά από σήμερα και το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι υγειονομικοί έλεγχοι στους οίκους ανοχής εξελίσσονται ομαλά και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα άρνησης στον επιβαλλόμενο έλεγχο.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10