Α. Ηλιάδη: ”Έκανα ψυχανάλυσή με τον πνευματικό μου!”

Η γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Radar” μίλησε αρχικά για την συμμετοχή της στο ”Dancing…” και ανέφερε ποιος συμπαίκτης της, την έχει εντυπωσιάσει! ”Δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Πρόκειται για δύσκολους χορούς. Χρειάζεσαι χρόνο για ν’ ανταποκριθείς στην τεχνική και ν’ αφομιώσει το σώμα τις καινούργιες πληροφορίες. Μου αρέσει πολύ η Ελεονώρα. Είναι πολύ συγκεκριμένη στις κινήσεις της και δείχνει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό.”

Η έλευση του γιου της στη ζωή της, την έχει κάνει περισσότερο προσεκτική σε θέματα δημοσιότητας; ”Όπως λειτουργούσα πριν, λειτουργώ και τώρα. Έχω κάνει μια φωτογράφηση με τον γιο μου και ήταν επιλογή μου. Όμως, δεν εκθέτω το παιδί μου. Κάνω μια δουλειά και καλώς ή κακώς είμαι εκτεθειμένη στη δημοσιότητα σε κάποιο βαθμό. Είμαι υπερπροστατευτική με το μικρό όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα. Είμαι λίγο τρελαμένη μαζί του.”

Το τελευταίο διάστημα, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ”την στήνουν” έξω από τα σπίτια των επώνυμων. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και στην Αγγελική; ”Δυστυχώς ναι. Είναι πολύ δυσάρεστο σαν συναίσθημα. Εμένα με ακολούθησαν από το σπίτι μου μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Έβλεπα ένα αυτοκίνητο να είναι από πίσω μου και να με ακολουθεί, χώρις να ξέρω ποιος είναι. Τρόμαξα, σταμάτησα στη μέση του δρόμου και μίλησα με κάποιους αστυνομικούς. Είναι πολύ άσχημο. Δεν έχω τίποτα με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω όμως, ότι πρέπει να γίνεται με σεβασμό και να μην φέρνουν τον καθένα σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση κάποιες στιγμές.”

Ψυχανάλυση έχει κάνει; ”Την έκανα την ψυχανάλυσή μου με τον πνευματικό μου. Ένα είδος ψυχανάλυσης είναι κι αυτό και πιστεύω το καλύτερο. Πραγματικά είναι σαν να βγάζεις την ψυχή σου και να τη βλέπεις μπροστά σου. Να παίρνεις τα κομμάτια και να τα βάζεις σε μια σειρά.”

Η Αγγελική αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη; ”Ο έρωτας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μας. Αλλά επιλέγω να μην απαντήσω σ’ αυτό γιατί είναι ένα κομμάτι, που από εδώ και πέρα θέλω να έχω πάρα πολύ προστατευμένο! Μπορεί να είμαι, μπορεί να μην είμαι, θέλω να το κρατήσω στην άκρη. Όχι ότι κρύβομαι, αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ.”

Πόσο υπάρχει στα σχέδιά της ένας γάμος ή ένα ακόμα παιδάκι; ”Όσον αφορά στο δεύτερο, το θέλω πάρα πολύ. Όσον για τον γάμο, δεν είναι κάτι στο οποίο λέω όχι, δεν είναι κάτι όμως που με απασχολεί. Σημασία έχει να τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και να είσαι ευτυχισμένος!”

Διάβασε περισσότερα στο ”Radar” που κυκλοφορεί!

Read More

And More