Α. Ηλιάδη: ”Ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου είχε προσφέρει η ζωή ως δώρο είναι ο γιος μου!”

Η Αγγελική Ηλιάδη, που μας έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της και την καλή της επίδοση στο ”Dancing with the stars 2 ”, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”HELLO”, ”ο γιος μου είναι η ζωή μου, ο άγγελος μου, η πνοή μου, ο Θεός μου.”

Και συνεχίζει: ”Αισθάνομαι πως ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου είχε προσφέρει η ζωή ως δώρο είναι ο γιος μου, ο οποίος αποτελεί και το μεγαλύτερό μου έρωτα, και είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει μεγαλύτερος έρωτας από αυτόν”, λέει χαρακτηριστικά σχετικά με το αν η ζωή της χρωστάει έναν μεγάλο έρωτα και εξομολογείται ότι “η συντροφικότητα είναι από τα βασικότερα και σημαντικότερα κομμάτια της ζωής”.

Η Αγγελική αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, για το πώς είναι μία νέα γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, λέγοντας: ”Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πρέπει ν’ αποκτήσεις ξαφνικά δύο ρόλους οι οποίοι ποτέ δε θα είναι ολοκληρωμένοι. Αναφέρομαι, βέβαια, σ’ αυτόν του πατέρα και σ’ εκείνον της μητέρας. Στο πλαίσιο αυτών των ρόλων, θα πρέπει να είσαι ελαστική, πιεστική, αυστηρή και θα πρέπει να χαϊδέψεις και να το ενθαρρύνεις κιόλας”.

Η πρώτη φορά που τη ρώτησε ο γιος της που είναι ο μπαμπάς
”Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να συζητηθεί με πάρα πολύ προσεκτικό τρόπο και με ειδικούς ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μας για να μας βοηθήσουν. Νομίζω, όμως, ότι μέχρι κάποιο βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Βέβαια, ένα παιδάκι, όταν χάνει τον πατέρα του τόσο νωρίς, είναι πολύ φυσιολογικό μεγαλώνοντας να έχει περισσότερες απορίες, να κάνει ερωτήσεις και ν’ αντιλαμβάνεται και άλλα πράγματα”.

Το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης μίας καινούργιας σχέσης…
”Δεν νομίζω ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει από εμένα εάν είμαι ερωτευμένη ή όχι. Ο,τι έχουμε μέσα μας είναι σίγουρο ότι βγαίνει προς τα έξω. Αυτή την περίοδο, είμαι πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι ο κόσμος μόνο από αυτό που βλέπει μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Δεν νιώθω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.”

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More