Α. Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον Κ. Μηλιωτάκη, λίγο πριν το γάμο!

Για το ξαφνικό χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό “Hello!” η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει όλα όσα τη οδήγησαν στο χωρισμό.
“Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.
Μιλώντας για τις σχέσεις αποκάλυψε ότι: “Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σου”.
Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τη σχέση της ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά”.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μετά από ένα χωρισμό, απάντησε: “Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά στου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας”, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο που να ευθύνεται για το χωρισμό.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More