Κ. Μηλιωτάκης: “Με πόνεσε ο χωρισμός με την Αγγελική Ηλιάδη!”

Για το λόγο που έφθασαν στο χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη μίλησε ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος παραδέχτηκε πως μετά από 2,5 χρόνια σχέσης τα συναισθήματα ήταν έντονα και τον πόνεσε όλο αυτό.
Μιλώντας στο περιοδικό “Εγώ” αποκάλυψε: “Δυστυχώς, τα άσχημα ήταν περισσότερα στη σχέση μας το τελευταίο διάστημα. Δεν πήγαινε πουθενά, δεν μας οδηγούσε κάπου, ούτε εμένα ούτε εκείνη. Δεν συμφωνούσαμε ουσιαστικά σε ένα σημαντικό γεγονός. Στον πιο σημαντικό κρίκο που δένει τη σχέση ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά χωρίσαμε για απλά πράγματα, που επί της ουσίας ήταν σημαντικά, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά σε μία σχέση”.
Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε πως πόνεσε πολύ από το χωρισμό τους: “Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν απλό. Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, όταν με έναν άνθρωπο έχεις βιώσει πράγματα. Ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί. Μας έδεναν πολλά. Κάθε μελωδία που έγραφα για εκείνη, ήταν από το συρτάρι μου. Πηγή έμπνευσης για μένα, αποτελούσε η Αγγελική. Δεν θέλω να το παίξω άνετος και να πω ότι δεν πόνεσα. Ναι, πόνεσα πολύ. Με στεναχώρησε αφάνταστα”.

Σήμερα είναι ερωτευμένος μαζί της;
“Όχι. Για μένα όταν τελειώνει μία σχέση, ολοκληρώνεται. Πηγαίνω μπροστά. Θα χαρώ να είναι καλά στην προσωπική της ζωή, στη δουλεία της, με το παιδί της. Μέσα από την καρδιά μου επιθυμώ να είναι ευτυχισμένη”.

Θα έκανε όμως ξανά σχέση με άνθρωπο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο;
“Δεν θα με δει ξανά κανείς με τραγουδίστρια, και αυτό το υπογράφω. Το λέω και το εννοώ. Δεν ξαναμπλέκω με άτομο από τη δουλειά μου. Κάποια στιγμή, θέλω να γνωρίσω μια απλή κοπέλα, που θα τη θαυμάζω γι΄αυτό που κάνει”.
Τέλος, για τη συμμετοχή της Αγγελικής στη Eurovision ανέφερε: “Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν είχε καμία σχέση με Eurovision… Ήταν τεράστιο λάθος. Δεν θα έπρεπε καν να μπει σε αυτή τη φάση. Σ΄αυτόν τον διαγωνισμό, κέρδισαν όλοι εκτός από την Αγγελική. Η χαμένη όλων, ήταν εκείνη. Ήταν λάθος της”.
Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More